MENU

Store Trænertræf 2019: Her er programmet

Traditionen tro inviteres trænere på alle niveauer til fodboldfaglig weekend den 8.-9. november i Vejen. Børn og unges robusthed, Liverpools indkasttræner samt indlæring af spillestil er blandt meget andet på programmet.

Store Trænertræf 2019: Her er programmet
Store Trænertræf veksler mellem teori i undervisningslokalet og masser af praktik på træningsbanen. Foto: LLN Press

AF: Marie Lauridsen, DBU Jylland Kommunikation//

Med efterårets komme nærmer sig tiden for årets store trænerbegivenhed i det jyske. Den 8.-9. november inviterer DBU til Store Trænertræf i Vejen Idrætscenter.

Og som altid er programmet spækket med instruktører, der kan give nye vinkler på din træning og inspiration til øvelser, der sikrer, at din træning udvikler sig.

Træffet består af en lang række fodboldfaglige oplæg med både teoretisk viden og konkrete træningsøvelser. Samtidig giver det en helt unik mulighed for at møde andre trænere til erfaringsdeling og idéudveksling. Flere end 100 trænere beskæftiget med alle aldersgrupper og på alle niveauer plejer at deltage.

Udvikling af robusthed hos børn og unge
Store Trænertræf 2019 indledes med et oplæg fra Poul Erik Kristensen, DBU-instruktør, og Per Andersen, der har en fortid som mangeårig ungdomslandstræner med mere end 300 kampe med drengenes U18, U19 og U20-hold.

De vil tale under temaet ”Hvordan udvikler vi robusthed, modgangsparathed, vedholdenhed, viljestyrke og en stærk vinderkultur?” og tage udgangspunkt i bogen ”Gør dig umage – sådan udvikler vi sammen børn og unge, der præsterer og trives – i skolen, sporten og samfundet”, som de står bag sammen med Pia Schou Nielsen og Jakob Freil. Bogen giver værktøjer til, hvordan man som bl.a. fodboldtræner kan bidrage til at gøre de unge mere robuste og modgangsstærke, og dermed gøre dem til morgendagens "vindere".

Vind kampe med gode indkast
Om lørdagen vil indkasttræner Thomas Grønnemark involvere deltagerne i, hvordan "Det Lange, Hurtige og Kloge indkast" kan skabe flere clean sheets, chancer og mål. I teori og praksis vil han fortælle, hvordan han har hjulpet klubber som Liverpool FC og FC Midtjylland til at blive bedre til indkast på hver deres måde. 

I 2018 mødte DBU Jylland Thomas Grønnemark til en undervisningstime med en U17-spiller. Se videoen med Liverpool FC’s hemmelige våben her.

Indlæring af spillestil
Mød også U17 pigelandstræner, Kristian Mørch Rasmussen, med et oplæg om arbejdet med at indlære en fælles spillestil på U17 pigelandsholdet. Han vil vise konkrete tiltag fra praksis, samt give eksempler på i hvilket omfang spillerne inddrages i udviklingen af et fælles udtryk. Ifølge Kristian Mørch Rasmussen starter indlæringen uden for banen, hvor det fælles sprog og den fælles forståelse skabes, hvilket så efterfølgende trænes på banen.

Endelig er Head of Coaching i AGF, Martin Bloch, samt DBU Talenttræner Max Johansen på programmet, som du kan se i sin helhed nedenfor.

Program

FREDAG 8. NOVEMBER 2019
14.00 Velkomst v/ Peter Rudbæk, Trænerudviklingschef i DBU
14.30 Per Andersen og Poul Erik Kristensen – Hvordan udvikler vi robusthed, modgangsparathed, vedholdenhed, viljestyrke og en stærk vinderkultur?
16.30 Pause
17.00 Martin Bloch, AGF Head of coaching – Tema følger senere
18.15 Middag
LØRDAG 9. NOVEMBER 2019
08.00 Thomas Grønnemark, indkasttræner Liverpool FC – Det Lange, Hurtige og Kloge indkast
10.30 Pause
10.45

Vælg 1 af 2 mulige spor:

  • Kristian Mørch, U17 pigelandstræner – Indlæring af spillestil på U17 pigelandsholdet”, U17 landstræner
  • Max Johansen, DBU Talenttræner – Tema følger senere
12.45 Frokost
13.30 Oplægsholder og tema følger senere
14.30 Tak for denne gang


(Ret til ændringer i programmet forbeholdes)

Træffet tæller i kursusregnskabet
Husk, at Store Trænertræf giver hele 10 refreshmentpoint for trænere med B- eller C-licens. 

Tilmeld dig allerede nu
Du kan tilmelde dig Store Trænertræf her – sidste frist for tilmelding er 1. november, og pladserne bliver afsat efter først-til-mølle-princippet.

Pris
Det koster 1.600 kroner at deltage i Store Trænertræf og 2.000 kroner, hvis du ønsker at overnatte. Overnatningen foregår i to-firesengsværelser.

Bemærk at prisen inkluderer Thomas Grønnemarks bog ”Doven Energi”, der udfolder ”De 7 dovne principper” og handler om ”klog dovenskab”.

På træffet kan du udover tilmeldingsprisen erhverve dig bogen ”Gør dig umage – Sådan udvikler vi sammen børn og unge, der præsterer og trives - i skolen, sporten og samfundet” af Pia Schou Nielsen, Per Andersen, Poul Erik Kristensen og Jakob Freil for omkring 300 kroner.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte René Jensen på mail rjen@dbujylland.dk eller telefon 8939 9954.

Log ind