Uddannelse & træning

Uddannelse & træning

Introduktion

DBU Lederuddannelse er udviklet ud fra den målsætning at uddanne klubledere til at yde kvalitet og give gode oplevelser for alle børn, unge og voksne i de enkelte klubber over hele landet.
DBU Lederuddannelse er et fleksibelt uddannelsestilbud målrettet dig som klubleder i dansk fodbold. DBU og lokalunionerne har tilrettelagt et forløb som indeholder et teoretiske niveau og praktiske værktøjer med vægten lagt på relevans, fleksibilitet samt mulighed for både et personligt som et klubmæssigt udviklingsforløb sammen med den øvrige klubledelse.DBU Lederuddannelse er klubbens medlemmer, trænere og øvrige interessegruppers garanti for, at du som klubleder har de formelle forudsætninger for at fungere på det niveau, klubben har engageret dig til. Og klubbens sikkerhed for, at du som klubleder kan bibringe medlemmerne og klubben den relevante kvalitet i ledelsen af klub og udvalg.

DBU Lederuddannelse giver dig således et værdifuldt og nødvendigt billede af, i hvor høj grad klubbens ambitioner, aktører og anførere er i overensstemmelse med omverdenens/interessenternes nutidige og fremtidige krav og forventninger.

Du vil med en DBU Lederuddannelsen som ballast opleve at dit klubhverv som leder sikkert bliver lettere og sjovere, og at du i samarbejde med den øvrige klubledelse bedre kan sikre en mere effektiv anvendelse af klubbens økonomiske og menneskelige ressourcer.

Vi tror på, at også klubledere har stor indflydelse på fastholdelsen af børn og unge i Danmarks nationalsport og vi håber at se dig på vores nye DBU Lederuddannelse.

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook