Flytbar Fællestræning

Flytbar Fællestræning er et tilbud til alle piger, som vil have et ekstra træningstilbud. Træningen organiseres mellem pigehold fra flere klubber. En større volumen af spillere sikrer, at pigerne i højere grad kan matches på niveau.

Get Movin' B73 Slagelse Og Skælskør Boldklub 270323 017

Flytbar Fællestræning bygges op om et samarbejde mellem pigehold fra forskellige klubber i samme geografiske område. Tilbuddet er til alle piger, der er motiveret for et ekstra træningstilbud og er organiseret, så pigerne matches på niveau og derfor udfordres på deres fodboldtekniske færdigheder.

Flytbar Fællestræning afvikles af en DBU-instruktør, der er ansvarlig for at skabe et fagligt tilpasset træningsmiljø med rum for mesterlæring, differentiering, matchning, arbejde med gruppedynamikker, feedback og involvering af klubtrænerne til fællestræningen. Hver træning afsluttes med en ”tredje halvleg” med fokus på socialt samvær.

Der er to formål med Flytbar fællestræning:

  1. Spillerudvikling af piger
    Spillermålgruppen er som udgangspunkt piger mellem 10 og 16 år. Den præcise målgruppe afhænger af det lokale behov.
  2. Et løft i uddannelse og kompetencer for klubtrænere
    Pigeholdenes trænere modtager en træneruddannelse svarende til UEFA C1 og/eller UEFA C2-niveau alt afhængig af deres indledende niveau. For at sikre uddannelsen er træneren forpligtet til at deltage i hvert træningspas og den efterfølgende fælles feedback af dagens træning.

Følg med her på siden, der opdateres med information om etablering af samarbejder og ansøgning om midler til Flytbar Fællestræning fra Get Movin’ klubpuljen.