Spar masser af tid

Der kan spares en masse tid ved den daglige brug og for dem der vedligeholder banerne...

Alle har sikkert prøvet, at komme til træningsbanen og konstatere, at de brugere der forlod banen ikke har ryddet op efter sig og der står mål rundt om på banen.

Er det ikke samme måltype der skal bruges, til det næste træningspas, skal der både fjernes og hentes mål andet steds på anlægget. Her er der så mulighed for at spillere kan komme til skade, i sær når der tænkes på de helt unge spillere.

Når banerne skal vedligeholdes, skal der bruges tid på at flytte mål, hver gang der slås græs.
Efter at der er kommet flere spilleformer er der ligeledes ved at ske en ophobning af mål, der står ubenyttet hen, ved siden af banen. 
Dette er både med til at besværliggøre vedligeholdelsen, og det er heller ikke et særligt pænt syn, med alle de mål langs banen. Til tider er disse ubenyttede mål til chikane når man bevæger sig rundt langs banen.

MixGoal kan lette daglidagen for brugerne og for dem der vedligeholder banen, da det samlede antal mål kan reduceres og alligevel dække behovet for den enkelte bane.
Da MixGoal dækker to spillerformer, vil det enkelte hold i mange tilfælde bare skulle vende det enkelte mål rundt og dermed er deres spilleform dækket.

Ligeledes vil brugen af MixGoal bevirke, at der vil stå færre ubenyttede mål langs banen og de MixGoal der ikke måtte være i brug, kan jo stables horisontalt og derved fylde et minimum.


Bestil nyt MixGoal til klubben HER