12-07-2015: Jellyfish og rundt på gulvet

Dagens dagbog byder på udfordringer i havet og i aftenunderholdningen.

Dagen startede kl. 9.00 med morgenmad, herefter hoppede vi alle i vores bikinier og var klar til en time på stranden. På vejen derned lavede vi lidt udstræk for at få lidt gang i kroppen efter kampen mod England i går.
Vi så virkelig meget frem til at komme ud i vandet og bade, men da nogle af pigerne ret hurtigt blev brændt af ”jellyfish”, stoppede badningen og derfor måtte vi nøjes med at slikke sol i den lille time, som vi var der. Nogle blev lidt mere brændte end andre, men de fik alle et lille sprøjt fra eddikeflasken.


Eddikeflasken kom i brug.

Efter stranden var det tid til ”skyggehygge” oppe ved hotellets poolområde. Der blev slappet af, og bl.a. spillet major og bezzerwizzer. Dette blev efterfulgt af frokost, hvorefter der var hvile på værelserne. Efter hvile var der mulighed for at få lidt mad nede i vores tøj/fys rum, inden vi mødtes i vores mødelokale for at snakke lidt om kampen i går. Derefter var der afgang til træning, som dog tog uendeligt lang tid pga. eftermiddagstrafikken. Fremme på træningsbanen trænede vi en times tid, og sluttede af med ”overlægger” som gav point i U19-konkurrencen som har kørt hele året.Tilbage på hotellet var der tid til et hurtigt bad efterfulgt af aftensmad. Efter aftensmaden havde vi socialt arrangement arrangeret af to af spillerne, hvor der skulle gættes ord, mimes lyde og så sluttede vi af med en leg fra ”Rundt på gulvet”. Og det var super sjovt, og vi hyggede os :-)


Her er det Naja og Nicoline som gætter ord.

Dagens dagbog er skrevet af

          
Sara Thrige                               Amalie Vangsgaard
Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

1

 • Dejligt at høre at I har det godt og der også er tid til hygge.

  Spændingen er ved at stige her i Danmark, hvor vi ser frem til jeres første kamp i EM slutrunden.

  Stor hilsen til alle.

  Mange sommerhilsner
  Kurt Bagge-Hansen
  13. juli 2015, 11:45    
  kuba