18-07-2015: Nederlag og EM farvel

Dagen blev alt andet end, hvad vi havde håbet på.

Kære dagbog

Dagen startede og som altid vågnede man til en smuk udsigt, hvor havets bølger susede ind over land. Der var igen mulighed for, at spise morgenmad mellem 9.00 og 10.00, så de søvnige kunne sove længe, mens andre var tidligere oppe.
Da det var lørdag, hvor jøderne holder sabbat, så var der nogle faste regler at følge. F.eks., er det ikke tilladt at arbejde og brug af teknik er forbudt. Derfor stoppede elevatoren på hver etage og svingdøren skulle skubbes med håndkraft. Derudover blev der ikke lavet omelet og brødristeren, var fjernet, så det faldt ikke helt i god jord, hos nogle spillere på en kampdag. Det næste som stod på programmet, var den sædvanlige gåtur på kampdagene, hvor der blev lavet forskellige strækøvelser, så den værste stivhed kom ud af kroppen. Det er altid vigtigt at have en vandflaske med, da vejret hernede er rigtig varmt(Den mest brugte sætning: ”HUSK at drikke vand”). 

Vi havde endnu engang tid til spil og leg i skyggen efter gåturen, og det at læse en bog var også et stort hit hernede i varmen. Klokken 13.00 var der dømt frokost, da der skulle spises meget på kampdage. Frokosten blev efterfølgende erstattet af en 2 timers hvilepause på værelserne.

Efter hvile var der taktikmøde, hvor det hurtigt blev gjort klart, hvad dagens mål var: vi havde INTET at miste, og derfor skulle vi bare give alt, hvad vi havde. Vi skulle møde Sverige i en altafgørende kamp om 3 point og en mulighed for en eventuel semifinaleplads (og VM-plads).Kampen blev spillet klokken 19.30 (lokaltid) og endte, som vi nok alle havde frygtet mest, med et nederlag på 1-0. Det betyder, at vi definitivt er ude af kampen om semifinalen, men vi stadig har æren at kæmpe for i den sidste gruppekamp mod Israel på tirsdag, hvor den skal have fuld gas. 
Efter kampen gik turen tilbage på hotellet, hvor buffeten endnu engang stod klar inden vi gik på hovedet i seng efter en ikke så mindeværdig dag.


Heldigvis står solen jo op igen i morgen, så mon ikke i også hører fra os igen i morgen :-)

Godnat herfra,

            
Sofie Obel                                             Sarah DyrahaugeSkriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første