20-07-2015: Sidste træningsdag sammen som U19-hold

I dag er sidste træningsdag sammen inden EM slutter i morgen.

Kære Dagbog

Dagen startede som den plejede med lækker morgenmad, efterfulgt af forældrebesøg for dem der har forældre/familie hernede. For de forældreløse blev det til en dejlig tur på stranden i det lækre vejr.
Kl. 12.30 var alle tilbage på hotellet igen, hvor vi havde et lille videomøde om Israel, som vi møder i morgen. Dette blev efterfulgt af frokost, inden der var hviletid på værelserne. 

Efter hvilen var der lidt forfriskninger i tøjrummet, så man lige kunne fylde maverne lidt op, inden der var afgang til træning 16.15. Igen igen blev tiden hen til træningsbanen brugt på bl.a. læsning og meyer. I dag trænede vi på Israels træningsbane, så vi trænede lidt tidligere end normalt, da vi lånte banen inden de selv skulle bruge den. En rigtig fin bane hvor vi havde en let træning i bagende sol. De sidste detaljer inden morgendagens kamp kom på plads, så vi er helt klar! Det var dog også lidt trist, fordi det var vores allersidste træning sammen :-(


Aftenhygge på gangen.

Tilbage på hotellet fik vi et dejligt bad inden aftensmaden ventede på os. Denne aften er den sidste normale aften vi har sammen, da vi rejser hjem til Danmark i morgen efter kampen. Så vi var samlet på gangen nede ved fys- og tøjrummet, hvor vi bare hyggede os.

Godnat,

                 
Sara Thrige                                                Amalie Vangsgaard

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første