DBU eFodbold-sæsonen

DBU eFodbold-sæsonen

DBU eFodbold-sæsonen er delt i fire faser:

 

Efodbold Sæsonen Ny

 

 • April-Oktober: Rekrutteringsstævner
  Lokalunionerne udbyder enkeltstævner, som man kan tilmelde sig løbende. Stævnerne er ikke en del af DBU eFodbold-turneringen. Her kan alle eFodbold-hold spille med uanset, om de deltager i DBU eFodbold-turneringen eller ej. Der udbydes stævner for U8-U12, U13-U16 og U17+.

 • November - Februar: Lokale puljer
  (start på den officielle DBU eFodbold-turnering)
  Lokalunionerne udbyder en lokal turnering, som spilles i stævneformat. Man tilmelder sig en samlet stævnerække, hvorfra de bedste hold kvalificerer sig til de regionale finaler. De lokale puljer er således det første step i DBU eFodbold-turneringen. I U8-U12-rækkerne spilles ikke med resultater, og derfor er der her ikke kvalifikation til regionale finaler. 

 • Midt marts: Regionale finaler og medaljestævne (sidstnævnte kun for U8-U12)
  Her dyster vinderne af de lokale stævnerækker om at blive regionsmestre og kvalificere sig til Danmarksmesterskaberne i DBU eFodbold, de såkaldte Grand Finals. For U8-U12 afvikles ikke regionale finaler men derimod afsluttende medaljestævner med fri tilmelding.

 • Slut marts: Grand Finals
  Her dyster de bedste hold fra de regionale finaler for U13-U16 og U17+ om retten til at kalde sig Danmarksmestre i DBU eFodbold.


Tilmelding

I september åbner tilmeldingen til DBU eFodbold-turneringen, der skydes i gang med de lokale puljer i november. Derfra kører eFodbold-sæsonen som beskrevet længere oppe på denne side.

Tilmeldingen til enkeltstævner (april-oktober) kan ske løbende i takt med, at lokalunionen udbyder stævner.

Tilmeldinger sker via KlubOffice.