eFodbold-hold spillede sig varme til stævne i Kværndrup

Efodbold Kværndrup123

Kværndrup på Fyn lagde den første lørdag i oktober klub til et DBU eFodbold-træningsstævne for U13-U16 - det første af sin slags i klubben. Den fysiske ramme for stævnet var en Carlsberg Sportsfond Arena, og med den på plads, var banen kridtet op til digital fodboldfest.

- Det var virkelig fedt a opleve drengenes glæde og energi. Der er en fed energi i at mødes om eFodbold fysisk fremfor at sidde bag hver sin skærm, fortæller DBU Fyns eFodboldkonsulent Jonas Kjær Gervig, og fortsætter:

- Det var ret sjovt at opleve hvordan drengene fik en masse ud af at se de andre spille. Der blev luret taktikker af og udforsket, hvilke hold der er gode at spille med. 

Det fysiske møde gavnede ikke kun spillerne. Også holdenes holdkontakter fik hilst på hinanden - og ikke mindst på Jonas. Det lagde grobund for, at Veflinge-holdet inviterede Jonas ud forbi klubbens træning, og det var han naturligvis ikke sen til at takke ja til:

- Jeg vil super gerne ud i klubben og opleve deres eFodbold-træning og setup. Jeg har rygsækken fyldt med gode råd og inspiration, og så er det bare fedt at opleve spillerne hygge sig med eFodbold. Så er man fodboldklub med en ide om at starte eFodbold op eller er man allerede igang men vil gerne have hjælp, skal man ikke tøve med at kontakte mig, afrunder Jonas.

Det gælder i øvrigt også for landets øvrige DBU eFodbold-konsulenter, som er klar med gratis hjælp.

De deltagende hold forventer alle at tilmelde sig den officielle DBU eFodbold-turnering, og med weekendens stævne er de nu spillet varme til turneringsstart.