Nordens Paris FC og DBU Jylland bag et brag af en e-fodboldaften

Efodbold Aften Nordens Paris

De intime lokaler i Nordens Paris FC i Aalborg Vestby var rammen om et festligt eFodbold-party for FIFA-spillere i den fremadstormende aalborgensiske fodboldklub. Over 20 gamere og fans fra hele klubben havde valgt at tilbringe en superhyggelig fredag aften sammen med korte oplæg og input fra eFodboldcoach Johan Gass og eFodboldkonsulent Henrik Selch, begge fra DBU Jylland. 

- Jeg har selv spillet eFodbold i mange år. Så, da vi er flere i klubben, der også synes, at eFodbold er sjovt og inkluderende, tog vi det op som et ekstra tilbud. Og, den satsning har givet overvældende tilslutning blandt medlemmerne. Vi deltager nu med flere habile hold i DBU eFodbold DM samt DBU ePokalen. I foråret vandt Nordens Paris FC DM i Herning for U17+. Og, i skrivende stund har klubben også kvalificeret sig til finalestævnet i København i DBU ePokalen”, lyder det fra tovholder og initiativtager, Kristoffer Jensen fra Nordens Paris FC. 

Allborg-klubben er således en klub med succes på såvel græstæppet som på den digitale bane.

- Det var en fantastisk livsbekræftende oplevelse at besøge Nordens Paris FC til dette eFodboldevent. Når man tænker på, at klubben blev stiftet så sent som i foråret 2016 – så kan man roligt sige, at klubben sidenhen ikke har set sig tilbage. Det gælder både på græstæppet og på den digitale hjemmebane. Henrik og jeg fik oplevet en fodboldklub, der har taget serierækkerne med storm og nu er i serie 2. Nordens Paris FC ligner slet ikke blot endnu en ny seniorfodboldklub, men en fodboldklub, som man bør tage seriøs - også i eFodboldens community”, fortæller Johan Gass, DBU Jylland.

Han suppleres af Kristoffer Jensen:

- Vi spiller for at vinde; vi spiller for at vinde titler, men altid med plads til hygge og god stemning. Og, det oplevede alle på denne aften, hvor DBU Jylland også faciliterede en intern klubturnering, hvor vi spillere i den grad gik til vaflerne – og til de lækre pizzaer, der var indkøbt til fællesspisningen. Vi fik også fra DBU Jylland lidt tips og tricks om eFodbold og de spændende nye tilbud, de har i den digitale værktøjskasse. Specielt den nye DBU eFodboldtræneruddannelse fik en del opmærksomhed fra klubbens ledere og spillere, afslutter den initiativrige og dygtige tovholder. Han hjemtog i øvrigt ubeskedent sammen med Tobias Ashton selv titlen, som Nordens Paris FC's 2v2 klubmester i FIFA denne fredag i juni.

 

 

Udarbejdet af Henrik Selch, DBU Jylland