Q-lederuddannelsen


foto: fodboldbilleder.dk


DBU´s Q-lederuddannelse er til dig som kvinde, der ønsker at gøre en forskel i dansk klubfodbold - også uden for grønsværen!

Fodbolddanmark er præget af manglende kønsdiversitet i ledelser og bestyrelser landet rundt. Men køn gør naturligvis ikke forskellen alene. Engagement og motivation er vejen frem, og via Q-lederuddannelsen får du, udover redskaber, også et netværk blandt andre kvindelige ledere, som kan inspirere dig og være med til at bevarer din motivation for at gøre en forskel – også uden for banen.    

Adgangskravet til uddannelsen er derfor dit engagement, og det har ingen betydning, om du allerede er frivillig, eller om du blot har lyst til at afprøve dine ledelseskompetencer i et frivilligt hverv.   

Med uddannelsen får du:

  • Personlig udvikling gennem din egen Insights-profil
  • Netværk med andre kvinder, der også ønsker at gøre en forskel
  • Konkrete redskaber, viden og inspiration til at styrke din indsats som frivillig 
Hvor og hvornår?
Uddannelsen er tilrettelagt, så I samles i en gruppe i henholdsvis Øst- og Vestdanmark. De to grupper mødes selvstændigt og i en stor, landsdækkende gruppe fire gange på seks måneder. Du kan se detaljeret plan her:

Qleder_program_august2016

Pris:
4000kr. pr. person. Deltageren dækker selv rejseomkostninger. Bemærk, at der i mange tilfælde ydes refusion fra kommunen. 

Tilmeld dig her senest 25. september 2016.

Har du nogen i tankerne, der kunne passe perfekt på denne uddannelse? Giv dem denne flyer i hånden, så de kan læse mere om uddannelsen. 
Kontakt   
Annette Westermann, projektleder i DBU, anwe@dbu.dk, tlf. 43262222. 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

1

  • Super initeiativ hvis alt går vel så er jeg med.
    01. september 2016, 21:59    
    Britt Gränitz