MENU

Fantastisk forår

Det har været et fantastisk forår for Nexø pigernes unge hold i Nordea Ligaen for kvinder, som blev kronet mandag aften, da de efter 70 hårde minutter kunne kalde sig mestre anno 2014.

Nordea Ligaen for kvinder fandt sin afslutning mandag aften, da Nexø hjemme tog imod AaIF i en udsat kamp grundet afslutning af studenter i sidste uge. Nexø skulle bruge en sejr, da de var to point efter AaIF før kampen. Med en sejr på 4-1, så fandt Nexø vejen til 1. pladsen i Nordea Ligaen for kvinder og kan dermed fortjent kalde sig mestre 2014. 

Udover at kunne kalde sig mestre, så fik Nexø også et synligt bevis på det, da DBU Bornholms udsendte Kim Rasmussen overrakte pokal og check på kr. 1.500,- til de glade vindere. 

På dagen stillede Nexø med følgende hold: Zindie Rasmussen, Mia Falk Pedersen, Emmeli Jensen, Emilie Jensen, Catharina Voss Jensen, Caroline Sørensen, Caroline Jacobsen, Alberte Bech og Aja Bohn Skafte. I øvrigt et hold, som kun havde en lille periode med svaghedstegn i midten af maj, hvor de først spillede 3-3 mod Viking 2 og efterfølgende tabte til AaIF med 3-2. Udover det, så var det lutter sejre igennem foråret. 

Det er et ungt Nexø hold der vandt Nordea Ligaen, da de oprindeligt var tilmeldt U18 pige M rækken. Men da den i julepausen blev tappet for hold, så tog Nexø udfordringen op og fortsatte i Nordea Ligaen for kvinder. En beslutning de næppe fortryder i Nexø. Udover mesterskabet vandt de også U18 pige pokalen, som blev afviklet den 15. juni på Rønne Stadion Nord, hvor de besejrede de evige rivaler fra Viking. 
Log ind