MENU

Festlig afslutning på Nordea Ligaen

Fredag den 13. juni fik Nordea Ligaen for herrer en festlig afslutning, da der stadig var spænding om, hvor mesterskabet skulle havne. Både Viking og Midtbornholm havde chancen for at løbe med guldet.

Det blev en festlig fredag den 13, da nabo klubberne RIK og Viking mødtes i sidste runde af Nordea Ligaen for herrer. En uafgjort eller sejr var påkrævet for Viking, hvis de skulle kalde sig mestre anno 2013/2014. Et nederlag til Viking og en sejr til Midtbornholm, som på dagen var gæster på Nightmare Park i Knudsker, så havnede pokalen hos Midtbornholm. 

Det startede lidt febrilsk på Rønne Stadion Nord, men efterhånden som minutter gik, så kom der gang i løjerne. Og det skulle vise sig, at Jannik Olsen fra Viking skulle få en hovedrolle. Efter ca. 30 minutter scorer han til 1-0 på en mellemting mellem et indlæg og en afslutning. Den føring holdt dog kun i 2 minutter, så tæskede Casper Olsson bolden op i hjørnet. Jannik Olsen var dog slet ikke færdig, da han efter 42 minutter eksekverer et indlæg fra Bjarke Bendtsen på fornemmeste vis og 2-1 til Viking. Et par minutter senere er Jannik igen på spil på venstre kanten, hvor han stryger til baglinjen og serverer bolden til Kristoffer Pedersen. 3-1 til Viking ved halvleg. 

2. halvleg var ikke den store fodboldopvisning, men Viking kom til yderligere to scoringer ved Bjarke Bendtsen og Rasmus Clemmensen. Dermed kunne Viking fortjent kalde sig bornholmsmestre og vinder af Nordea Ligaen  2013/2014. Til at overrække pokalen og checken på kr. 6.000,- fra Nordea var Claus Poulsen og DBU Bornholms Turneringsudvalgsformand, Frank Granlyst. 

DBU Bornholm ønsker Viking tillykke og siger tak for sæsonen 2013/2014. Planlægningen af 2014/2015 sæsonen er allerede godt i gang. 

Log ind