MENU

Masser af aktivitet for de yngste fodboldspillere

I den kommende tid er der masser af aktivitet for de yngste fodboldspillere under DBU Bornholm, hvor der både er Fætter BR stævne, LeoBold stævne og afsluttende Joboland stævne.

Sommeren er så småt ved at nærme sig, men de yngste fodboldspillere har endnu ikke tid til at gå på sommerferie, da der venter masser af aktivitet forude. Ind til videre har DBU Bornholms Børneturnering budt på to LeoBold stævner, som har været afviklet i Nexø på ganske fortrinlig vis. Du kan se et indslag fra TV2 Bornholm omkring det seneste LeoBold stævne her: http://www.tv2bornholm.dk/net-tv.aspx?dag=18.05.2014

I den kommende tid gælder det så først Fætter BR stævne for de yngste som spiller 3-mands og det afvikles i Aakirkeby søndag den 1. juni. Under Fætter BR stævnet vil det være muligt, at blive fotograferet med den populære Fætter BR og hver deltagende spiller modtager en gave fra Fætter BR. Nærmere info omkring stævnet kan hentes her

Samme dag er der LeoBold stævne for de lidt ældre, som spiller 5-mands og det foregår i Nexø. Nærmere info kan ses her.

Senere i Juni er det så tid til det afsluttende stævne, som er Joboland stævne. Her får børnene mulighed for, at spille fodbold i et par timer og efterfølgende fornøje sig i Joboland, hvor der er en gratis billet pr. spiller. Nærmere info her.

Tak til vores sponsorer, Fætter BR og Joboland, for at være med til at gøre afviklingen af vores børnestævner til en oplevelse.

Log ind