MENU

Nye folk i DBU Bornholms udvalg

DBU Bornholms bestyrelse har på deres møde den 24. februar sammensat de nye udvalg

Som noget nyt, så åbnede DBU Bornholm op for en helt ny form for rekruttering af personer med speciel interesse og kompetence indenfor de fagområder, som DBU Bornholm fokuserer på. Den nye rekrutterings proces skal sikre de bedste kompetencer til gavn for den fortsatte udvikling af bornholmsk fodbold.
  
Der blev åbnet for ansøgninger til DBU Bornholms tre udvalg kort efter DBU Bornholms repræsentantskabsmøde og der var frist til onsdag den 12. februar. 

På baggrund af ansøgningerne, så nedsatte DBU Bornholms bestyrelse på deres møde den 24. februar de politiske udvalg, der skal være med til at tegne bornholmsk fodbold det kommende år. 

”DBU Bornholm har været godt tilfreds med den nye måde, at gøre tingene på. Det er altid svært, at indføre nye metoder, men jeg synes vi har været igennem en rigtig god proces, hvor vi har sat fokus på kompetencer. Det er nu udvalgenes opgave at sikre indenfor hvert deres område, at kvaliteten i DBU Bornholms egne og de godt 20 klubbers tilbud fastholdes på et højt niveau, og at fodbolden fortsat fornyer sig gennem den produktudvikling, som udvalgene er med til at gennemføre.” udtaler DBU Bornholms formand, Kim Bjelstrand.

De nye udvalg starter omgående arbejdet og nedenfor kan man se de forskellige udvalgs sammensætning.

DBU Bornholms Børn & Ungeudvalg
Morten Blem
Kim Andersen
Kim Rasmussen
John Zawada
Flemming Bærnthsen

DBU Bornholms Dommerudvalg
Erik Eriksen
Allan Johansen
Jørgen Lund
Mathias Buus-Kofoed
Richardt Sølvertorp

DBU Bornholms Turneringsudvalg
Frank Granlyst
Asbjørn Jensen

Hvordan og hvorledes processen har været kan læses her.

Log ind