MENU

Pokal lodtrækning

Der blev fredag den 14. marts trukket lod til Faxe Kondi UngdomsPokalen på Bornholm

DBU Bornholms kontor lagde fredag den 14. marts lokaler til, da lodtrækningen til Faxe Kondi UngdomsPokalen blev udført. Faxe Kondi UngdomsPokalen er for U13, U15 og U18 for både piger og drenge og der var i alt 41 hold, som skulle trækkes ud. 

Det blev til flere interessante møder i de forskellige årgange i den første runde. I U13 piger skal AaIF 1 og AaIF 2 blandt andet mødes, som må betegnes som noget af det tætteste man kan komme på et lokalopgør. I U15 piger får Hasle fornøjelse af at være oversidder i 1. runde og skal efterfølgende møde vinderen af Viking 2 - Svaneke. I U18 piger har to af forhånds favoritterne til det bornholmske mesterskab trukket hinanden og det er Viking 1 - Nexø. På sidelinjen på de to hold står to tidligere målmands koryfæer, Morten Blem og Peter Clausen, så det skal nok blive et interessant opgør. 

I U13 drenge mødes Hasle/Klemensker - Nexø i det eneste opgør i 1. runde. Vinderen af dette opgør skal møde RIK 2. Rækken med det højest antal deltagende hold er U15 drenge med 10 deltagende hold og her er der lokalopgør når RIK 1 tager i mod Knudsker. Vinderen af det opgør bliver oversidder i 2. runde, da DBU Bornholms kontor netop har fået at vide, at Midtbornholm 2 trækker sig. I U18 bliver det to interessante opgør, da RIK 2 har trukket Midtbornholm 1 og Midtbornholm 2 tager i mod RIK 1. Lodtrækningen har ligeledes artet sig således, at vinderne af de to kampe skal mødes i den efterfølgende runde!

Hele lodtrækningen kan ses via nedenstående links, hvor man også kan se hvornår kampene spilles m.m.:
U13 piger (7-mands)
U13 drenge (9-mands)

U15 piger (7-mands)
U15 drenge (11-mands)

U18 piger (7-mands)
U18 drenge (11-mands)

Finalerne i Faxe Kondi UngdomsPokalen spilles søndag den 15. juni på Rønne Stadion Nord, hvor vi har samlet alle 6 finaler til Store Pokal Finaledag. 

Log ind