Imponerende sportsånd fra ungdomsmålmand

Louise Jensen fra Kroggårdsskolen i Odense har haft en forrygende torsdag. Ikke alene vandt hun Ekstra Bladet Skolefodbold med sine skolekammerater, hun blev også overrasket med en ekstra ordinær fairplaypris for sin kommentar på Facebook.


____________________________________________________________Sådan forsvarede målmand for Kroggårdsskolen, Louise Jensen, sin målmandskollega fra modstanderholdet efter semifinalerne i skolefodbold, da en journalist kaldte hendes indsats for tvivlsom ved den afgørende scoring.

At tage en modstander i forsvar på den måde er fairplay og god sportsånd af højeste klasse - og helt i skolefodboldens ånd. Derfor modtog Louise til hendes egen store overraskelse den af Kasper Schmeichel signerede målmandstrøje. Det skete til anerkendende klapsalver fra såvel med- og modspillere, dommere, referenter, DBU-folk og mange flere efter dagens skolefodboldfinaler.

Stort tillykke til Louise og selvfølgelig til alle hendes holdkammerater for den flotte sejr i finalen af Ekstra Bladet Skolefodbold 2014/2015. 

Se billeder fra dagens finaler på DBU Fyns Facebook, og læs mere fra finalerne her.

Log ind