B1 trænerkursus afviklet

DBU Bornholm har gennemført et B1 trænerkursus med 18 kursister.

Så blev der gennemført B1 på Bornholm. Det er kun 3. gang man gennemfører uddannelsen på Bornholm, siden den blev indført ved årtusindskiftet. Heldigvis havde mange klubber og trænere vist interesse og ikke mindre end hele 18 personer fra 8 forskellige klubber deltog. Uddannelsen er første skridt på vej til P-uddannelsen (højeste træneruddannelse) 

B1 kurset består ca. af 50% teori og 50% praktik. Træneren er selv en del af den praktiske del og derfor er kurset både fysisk og psykisk hårdt. Træneren lærer noget om planlægning af træning, træningsmetoder, lidt om fysisk træning, ledelse og mest af alt noget om den tekniske træning. Den tekniske træning er fundamentet for, at det taktiske og de forskellige systemer kan gennemføres og det er derfor vigtig, at trænerne er i stand til at fortælle spillerne hvordan alle tekniske detaljer skal udføres. Det er uanset om der tales om børn, unge eller voksne.

Der var en super god stemning og alle kursister var meget aktive og vildt interesseret. Derfor blev det også et godt og givtigt B1 kursus. Kursisterne har nu fået et godt fundament for deres videre færden i øens klubber. Et stort tillykke til alle kursisterne.

Følg hele tiden med på DBU Borholms hjemmeside, og facebook side, så du ikke går glip af en uddannelses mulighed.

Log ind