DBU Bornholm skal have ny formand

Jørgen Lund har valgt at stoppe som formand for DBU Bornholm

DBU Bornholm skal have ny formand.

Efter 16 måneder i stolen har Jørgen Lund valgt at stoppe som formand for DBU Bornholm. Den nye formand skal vælges på DBU Bornholms Repræsentantskabsmøde den 28. januar 2016.

Jørgen Lund er tilfreds med, at han har bidraget til oprydning i DBU Bornholms økonomi – men opfordrer samtidig til, at lokalunionen får en klubrepræsentant som formand i stedet for en fodbolddommer.

I en udtalelse siger Jørgen Lund:

”Jeg har valgt at stoppe som formand efter 16 mdr. for DBU Bornholm, dette sker til vores repræsentantskabsmøde den 28. januar 2016.

Arbejdet som formand startede med store udfordringer bl.a. med at få DBU Bornholm op at køre rent økonomisk. Det er nu lykkedes og vi er netop kommet ud med et pænt overskud.

Tiden som formand har været spændende, både lokalt og som medlem af DBU bestyrelse.

Vi har haft flere store udfordringer, såsom fortsat at have to rejsende hold til udenøs turneringer, samt arbejdet med at få alle bornholmske klubber med i Elite Bornholm. Samarbejdet med DBU København er stort og meget vigtig for DBU Bornholm. Derudover er det lykkes os at bibeholde kunstgræsbanen med stor hjælp fra en af vores sponsorer Bornholms Brand.

På personalesiden har vi også været udfordret, men medio februar ansatte vi vores nuværende administrationschef, Peter Clausen. Samtidig er der blevet indgået en ny breddeaftale, der giver samme økonomiske vilkår for bornholmsk fodbold de næste tre år. I fremtiden står DBU Bornholm over for en række store forandringer – særligt politisk. Derfor er det min klare opfattelse, at det bør være en klubmand, der er formand for DBU Bornholm – og ikke en dommermand som undertegnede.

Jeg har valgt at meddele dette på et tidligt tidpunkt, så klubberne har mulighed for at finde den bedste afløser. Jeg skal naturligvis nok følge opgaverne til dørs frem til, at den nye formand er på plads.

Tak for godt samarbejde til alle i bornholmsk fodbold – og i resten af DBU.

Med venlig hilsen                                                                                      
Jørgen Lund 
Formand DBU Bornholm

Log ind