MENU

Rokade i DBU Bornholms bestyrelse

DBU Bornholm indstiller til rokade i bestyrelsen

DBU Bornholms bestyrelse indstiller Steffen Munch til ny formand og Mikkel Skot Hansen til ny Økonomisk Ansvarlig.
Bestyrelsen ønsker at fortsætte de gode takter, som der er startet op i 2015 – et år med et flot økonomisk resultat og flere gode aktiviteter.

Der er gennem de seneste 16 måneder opbygget et godt samarbejde, som bestyrelsen ønsker at bygge videre på. Bestyrelsen indstiller derfor den nuværende næstformand Steffen Munch til ny formand i overbevisning om, at han vil kunne varetage bornholmsk fodbolds interesser både her på øen og på den anden side af vandet i henholdsvis DBU og FLU.

Mikkel Skot Hansen indstilles til ny Økonomisk Ansvarlig.
Mikkel Skot Hansens baggrund som selvstændig erhvervsdrivende og mangeårige virke i Nexø Boldklub giver ham den fornødne ballast til at varetage denne post.

 Med disse to ved roret og med de resterende tre bestyrelsesmedlemmers erfaring i bestyrelsesarbejdet, mener vi, at have en kompetent bestyrelsessammensætning med en god kemi.
Bestyrelsen håber, at klubberne vil bakke om indstillingen og give os arbejdsro til, at vi kan arbejde videre med udvikling af fodbolden på Bornholm men også med et fortsat fokus på økonomien.

/DBU Bornholms Bestyrelse

Log ind