DBU Bornholms Fodbold Award 2016

Fredag den 30. september afholdt DBU Bornholm Fodbold Award 2016

Fredag den 30. september afholdt DBU Bornholm Fodbold Award.
Der var omkring 140 deltagende til festen, der blev afholdt i Nyvest Centeret.
Aftenens hovedtaler var U21 landsholdstræneren Niels Frederiksen der fortalte om turen til OL, U21 kvalifikationen, samt hvad der kræves af spillerne.
Der blev i løbet af aftenen uddelt forskellige priser.

Årets Pigespiller:

Marie Sonne fra Østermarie IF blev kåret som årets pigespiller. Marie er en dygtig midtbanespiller med et godt overblik samt en god målnæse. Hun styrer Elite Bornholm holdet fra sin position på midtbanen, hvor hun også er topscorer. Med i prisen følger et træningsophold i 3F ligaklubben BSF.


Årets Drengespiller:

Sylvester Holmgaard fra Nexø Boldklub blev kåret som årets drengespiller. Sylvester er en dygtig midtbanespiller, og havde som 16 årig debut på NB Bornholms KS hold. Sylvester har en unik teknik, og han er en leder type, men samtidig en holdspiller. Med prisen følger et træningsophold i Superligaklubben FC Nordsjælland.


Årets Træner/leder:

Mathias Andersen blev kåret som årets Træner/leder. Mathias står for Midtbornholms U15 hold, hvor han står for træningen af omkring 30 spillere. Mathias har taget dommerkort, og har taget DBU's træneruddannelser B1 og B2. Prisen var sponsoreret af Færgen.


Årets Bredde pris:

Årets breddepris tilfaldt Jan Rasmussen fra Nyker IF. Jan har i mange år været drivkraften i klubbens ungdomsarbejde, og han tager hånd om alle nye spillere der kommer til klubben.
Jan har det dog bedst ved at stå lidt i baggrunden, og glæder sig hellere på andres vegne, end han selv tager æren for det store arbejde han udfører. Prisen var sponsoreret af Bornholms Energi og Forsyning.


Årets Frivillighedspris:

Karsten Steinlein blev den første modtager af frivillighedsprisen. Karsten er det sociale omdrejningspunkt i Viking Fodbold. Han bager mindst 100 pandekager om året til ungdomsspillerne, han gøre rent, har stået for banekridtningen, og efter store arrangementer, er han altid den første til at rose alle de andre frivillige for deres store arbejde. Prisen var sponsoreret af Bornholms Brandforsikring.


DBU Bornholm ønsker alle et stort tillykke med priserne, og vil gerne takke alle sponsorerne der gjorde denne aften mulig. 





Log ind