Vil du gerne være fodbolddommer?

DBU Bornholm afholder dommergrundkursus med start torsdag den 24. august.

DBU Bornholm afholder dommergrundkursus i august måned 2017.

Vil du gerne føle adrenalinsuset ved at dømme fodbold? Så er det nu du skal til tasterne.     

Motion, ledelseserfaring og gode lommepenge er bare tre gode argumenter for at tage en fodbolddommeruddannelse. Dommer Frederik Lysemose Hoffmann tog dommerkortet i 2010 og peger på de gode oplevelser som en af årsagerne til at han dømmer fodbold. 


- Der er mange der antager, at man som fodbolddommer går ud hver weekend og bliver råbt af. Det er helt forkert. Som dommer er jeg der for at sikre, at kampen bliver afviklet ordentligt og i langt størstedelen er det virkelig sjovt at være derude og man møder nogle fantastiske mennesker, som man får lov til at være sammen med i 2 X 45 minutter, siger Frederik Lysemose Hoffman.  

Træning i situationsbestemt ledelse
At være fodbolddommer kræver dog også en vis portion tålmodighed, hang til udfordringer og evnen til at arbejde under pres. Jens Damgaard Gøtzsche er uddannet civilingeniør og tog dommerkortet i 1997. Han peger på, at ledelseserfaringerne fra fodboldbanen kan overføres til det civile job.  

- Det er den bedste træning i situationsbestemt ledelse du kan få. De spillerprofiler, du møder i en kamp, kan du overføre til en arbejdssituation. Matchspoileren – ham der altid brokker sig – han findes også på kontoret. Kan du håndtere ham i fodboldkampen, så kan du også håndtere ham på kontoret, siger Jens Damgaard Gøtzsche, der tog dommerkortet i 1997. 

Som fodbolddommer modtager du desuden lommepenge i form af en skattefri omkostningsgodtgørelse, og du kan også se frem til en masse motion. 

Kurset er opdelt i en teoridel og en praktisk del:

Teoridelen afholdes:

Torsdag den 24. august fra kl. 18.00 til 22.00

Mandag den 28. august fra kl. 18.00 til 22.00

Onsdag den 30. august fra kl. 18.00 til 22.00

 

Praktikdelen afholdes:

Søndag den 3. september fra kl. 09.00 til 17.00

 

Eksamen afholdes onsdag den 6. september.


Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte instruktør Jørgen Lund på telefon 40 46 00 69, eller instruktør Holger Hansen på telefon 61 79 26 07.

Hvis du vil vide mere om kurset, så kan du læse mere her.

Tilmelding til dommergrundkurset

Log ind