MENU

Ny administrationschef

Næstformand Morten Blem fra DBU Bornholm skifter bestyrelseslokalet og det frivillige arbejde ud med posten som fuldtidsansat daglig leder af DBU Bornholms kontor. Samtidig bliver bestyrelsesmedlem Dan Dellgren ny næstformand i DBU Bornholm.


DBU Bornholm får ny administrationschef. Det bliver den tidligere næstformand Morten Blem, der skal være daglig leder af DBU Bornholm. 

"Vi er utrolig glade for, at det er lykkedes at få to så kompetente og engagerede personer til at påtage sig vigtige funktioner i den fremadrettede ledelse og udvikling af DBU Bornholm", siger Lars Albæk, formand for DBU Bornholm.

Morten Blem, 44 år, har været en del af DBU Bornholm siden 2011, hvor han indtrådte i DBU Bornholm's B&U udvalg. I 2013 blev han medlem af DBU Bornholm's bestyrelse. Her har han været næstformand siden 2016. Morten Blem har desuden i mange år været et stort aktiv for DBU's landsdækkende aktiviteter inden børne- og ungdomsfodbold. Her på øen er Morten mest kendt for sit virke i Nyker IF, hvor han dels var aktiv i mange år som spiller og trænede ungdomshold, dels var engageret i ledelsen af ungdomsafdelingen. De sidste par år har Morten trænet Vikings U18 piger / seniordamer samt virket som ungdomstræner for RIK's U10 drenge. I det civile liv forlader Morten jobbet som elektriker hos Axel Sørensen El & VVS, hvor han har serviceret erhvervskunder, ledet større byggeprojekter samt haft ansvaret for netværksinstallationer, for nu at beskæftige sig med udvikling af bornholmsk fodbold på fuld tid.

Dan Dellgren, 34 år, har været medlem af DBU Bornholms bestyrelse siden 2016, ved siden af sin erhvervskarriere som medejer af EDC-BornholmerBo. Dan Dellgrens hovedopgave i bestyrelsen bliver fortsat at sikre en sund udvikling af DBU Bornholms sponsorstrategi samt udbygge øvrige partnerskaber på og uden for øen.

"Morten er som daglig leder af DBU Bornholm sandsynligvis et overraskende valg for mange her på øen, men vi er i bestyrelsen overbeviste om, at med Morten som daglig leder af vores kontor, får klubberne og DBU Bornholm en utrolig serviceminded og udviklingsorienteret ildsjæl, som brænder for at skabe optimale rammer for, at flest mulige piger og drenge, ung som ældre, kan komme til at spille fodbold på Bornholm. Morten er typen, som er god til at fornemme klubbernes behov og udviklingspotentiale, og som altid 'leverer til tiden'. Rettidig omhu er Mortens kerneværdi. Bestyrelsen er derfor sikre på, at med Morten og Dan i deres nye ledelsesmæssige roller i DBU Bornholm, går alle, der ønsker fortsat udvikling af fodbolden på Bornholm, en spændende fremtid i møde", udtaler Lars Albæk.

Morten Blem tiltræder som daglig leder af DBU Bornholm tirsdag den 10. oktober.

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til DBU Bornholms formand Lars Albæk, laal@dbubornholm.dk
.


Log ind