MENU

Nyt tiltag

DBU Bornholm indfører dommerstol

Nyt tiltag
Praktisk stol til vores dommere

AF: April the first. //

DBU Bornholm indfører dommer stol.

DBU Bornholm har med ansættelse af klubrådgiver Janni Andreassen, hentet stor viden ind fra bordtennis verden. Ambitionen har hele tiden været, at få det bedste fra bordtennis verden implementeret i den bornholmske fodboldverden. Første tiltag bliver således indførsel af dommer stol.

Vi har i de senere år, oplevet en større tilgang af unge dommere med lavt kondital, samt en del ældre dommere som døjer med diverse skader. Derfor finder vi det oplagt, at dommeren nu kan styre slagets gang placeret ved midten i en dertil indrettet stol, kendt fra bordtennis. Stolen er netop blevet sat i produktion, og forventes klar til 1 turneringskamp den 12. april. Den er 2 meter høj, og der er lagt stor vægt på sidde komfort. Dommerne får også mulighed for at føre resultat og udskiftninger fra stolen. Stolen er udstyret med højtaler og mikrofon, så forseelser kan annonceres til glæde for trænere og publikum. Det samme vil være gældende omkring gule og røde kort. Dommerne vil med det gode overblik, fra midten kunne lede slagets gang. I forhold til linjevogtere vil der ikke ske nogen ændringer.

Vi forhandler i øjeblikket med DBU K turneringsudvalg, omkring brugen i fællesrækkerne. Så indtil videre er stolen kun tilladt i de lokale rækker.

Der er tale om prototyper, då når dommeren samt klubber vender tilbage med feedback i sommerpausen, vil stolen bliver sat i fast produktion.

DBU Bornholm har store forventninger, og er overbevist om at unionen bliver First mover, på et verdensomspændende produkt.

Produktet forventes endeligt klart 1. april 2020.

Log ind