Gør fodboldlivet sjovere med livescore

Når du alligevel står der på sidelinjen med telefonen og ser dit barn, din ven eller dine klubkammerater spille, kan du være med til at gøre det sjovere for spillerne inde på banen. Det kræver kun få klik i Fodbold app’en.

Gør fodboldlivet sjovere med livescore
De digitale helte på sidelinjen gør en forskel uden for kridtstregerne.

Mere data - mere fodbold 

Tre ud af fire fodboldspillere svarede i en undersøgelse foretaget for DBU, at statistikker og indblik i egne præstationer giver lyst til at spille mere fodbold.

Med ’Livescore’ i Fodbold app’en kan du gøre dit til, at fastholde og motivere til at bruge mere tid på grønsværen. Spillerne får nemlig serveret de kampfakta, som du laver på sidelinjen.

Det gør en forskel for Emilie Dolleris Billing fra Fortuna Hjørring, der nyder godt af, at mere end 90% af alle kampe i U18 DM Ligaen blev livescoret i sæsonen 2018/2019:

"Jeg bruger Fodbold app'en, først og fremmest til at kunne følge mit eget hold og de andre i U18 DM Ligaen LIVE. Men også for at kunne se hvor i tabellen vi ligger, hvornår vi skal spille kamp og se de forskellige statistikker i min egen række."

Alle DBU’s IT-systemer spiller sammen. Derfor bliver data automatisk sendt videre i fx spillernes app, Driblr - og på klubbens hjemmeside i DBU's skræddersyede hjemmesidesystem til fodboldklubber, Klub-CMS

SÅDAN BLIVER DU LIVESCORE INDBERETTER

Livescore 

Livescore kender du måske allerede fra de store kampe. Når du ikke kan se Champions League, eller følge dit favorithold i Superligaen, må du ty til en livescore-app for at følge dit favorithold.
Du kan det samme i Fodbold app’en på de kampe, der ikke lige toner frem på skærmen – hvis der altså er én der tager bolden. 

Det kræver blot, at du er oprettet som ’Livescore/kampfakta indberetter’ i din klub - eller optræder som spiller på holdkortet – så kan du gå i gang med at notere målscorere, kort og assists undervejs i kampen. 

På den måde kan forældre, fans og fodboldinteresserede følge med LIVE – og spillerne få en sjovere fodboldtilværelse mellem kampe og træninger.

Præmier til de digitale helte 

Aktive livescoreindberettere giver glade spillere, og derfor skal de hyldes. Er du den mest aktive livescoreindberetter i efterårssæsonen 2019 kan du vinde flotte præmier til dig selv, eller det hold du følger. 

Alt du skal gøre er at livescore en masse kampe, når du alligevel står der på sidelinjen. Se hvordan du kan være med i konkurrencerne her

 

Log ind