Kæmp for brysterne ved at spille et fodboldstævne

På Lyserød Lørdag den 5. oktober arrangeres et fodboldstævne i Svaneke, hvor der samles penge ind til Kræftens Bekæmpelses kampagne ’Støt Brysterne’. Der spilles 5 mod 5 på banerne, så er I fx et hygge-/motionshold, et Fodbold Fitnesshold eller et 7-mandshold er dette stævne måske lige noget for jer?

Lørdag den 5. oktober 2019 afholder Kræftens Bekæmpelse ’Lyserød Lørdag’. Her samles der penge ind til kampen imod brystkræft. I denne anledning er Svaneke IK vært ved et fodboldstævne, hvor alle de penge, der samles ind, går til kampagnen ”Støt Brysterne”. Stævnet arrangeres i samarbejde med Bevæg dig for livet – Fodbold.

Stævnet er for både mænd og kvinder, og deltagerholdene deles selvfølgelig op efter niveau, så det bliver en god og sjov oplevelse for alle.

Det koster 700 kr. at deltage, og man må være maksimum otte spillere på et hold (fem på banen af gangen).
Tilmelding skal ske her. (indsæt dette link: https://www.bevaegdigforlivet.dk/fodbold/tilmeldingssider-lyseroed-loerdag/tilmelding-svaneke-ik)
Der er tilmeldingsfrist mandag den 16. september 2019.

Der vil være præmier til bedst udklædte hold, og der sælges mad, kage, og drikkevarer på dagen - overskuddet går selvfølgelig til den gode sag. Der vil også blive lavet en gå-rute på ca. 1,1 km, som kan gås af alle, og man betaler 25 kr. til det velgørende formål per runde, man vælger at gå.

Dit fodboldmæssige niveau er fuldstændig ligegyldigt. Denne dag er fokus på at have det sjovt, spille for en god sag og at være med til at samle en masse penge ind.

Arrangementet foregår på Sydskovsvej 4, 3740 Svaneke. Har du spørgsmål, kan du kontakte Allan Sørensen på 50800582 eller DBU Klubrådgiver Janni Charlotte Andreassen på 51964697.

 

Stævnet i Svaneke er en del af en større national indsats på dagen, hvor i alt syv klubber landet over arrangerer fodboldstævner i samarbejde med Bevæg dig for livet – Fodbold for at støtte den gode sag. Læs mere om Lyserød Lørdag på Bevæg dig for livet – Fodbolds hjemmeside eller på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.

https://www.bevaegdigforlivet.dk/fodbold/lyseroed-loerdag

https://www.cancer.dk/stoetbrysterne/lyseroedloerdag/

 

Log ind