Bestilling af kunstgræs outdoor-plakater

Det er nu muligt at bestille outdoor-plakater, som helt enkelt kan informere spillere, trænere og forældre om kunstgræsbaner og go' adfærd for at holde granulatet inde på banerne.

Bestilling af kunstgræs outdoor-plakater
Outdoor-plakaten til bestilling
Af: DBU Kommunikation

Tiltaget kommer i forbindelse med, at DBU og lokalunionerne netop har udsendt info, vejledninger samt små film og print-selv posters for at skabe ekstra opmærksomhed omkring et kunstgræs og vigtigheden i at passe på miljøet ved at holde granulatet på banerne.

I kan nu og indtil den 6. oktober 2019 bestille en eller flere outdoorplakater til klubben,  hvis I gerne vil sætte lidt ekstra fokus på kunstgræs og god adfærd ved banerne. Plakaterne har samme kvalitet og størrelse som de 'Husk Respekten' outdoor-plakater, som klubberne har kunne bestille, senest i 2018.

Kunstgræsplakaterne koster maksimalt 100 kroner pr. stk. - eventuelt mindre, hvis der bliver bestilt mange. I kan selv vælge, om vi skal sende plakaterne til jer for et gebyr på 90 kroner, eller om I vil hente dem hos DBU i Brøndby. Den person, som bestiller, vil også få tilsendt faktura herfra. 

Skulle det ske, at der er så få, der bestiller, at det ikke er muligt at holde prisen under 100 kroner, vil vi kontakte jer efter 6. oktober. 

Hvis I vil bestille plakater efter 6. oktober, så send en mail til tjell@dbu.dk - så vender vi tilbage om der er nogen på lager, eller om der kan laves ekstra bestilling (plakaten kan således blive lidt dyrere).

 

BESTIL PLAKATER HER


Se eller hent plakaten i en print-selv-version her


Brug for kunstgræsvideo på egne kanaler og sociale medier?

I kan hente en fin film i samme design, som I kan bruge på jeres egne kanaler og sociale medier, evt. facebook og website. Download via linket her med pass DBU: https://vimeo.com/354646114

Mere om kunstgræs
Læs mere og hent minivejledninger, film og yderligere information om kunstgræs her:
https://www.dbu.dk/nyheder/2019/august/granulatet-skal-blive-paa-kunstbanen/ 

 

 

Log ind