Mål, assists og statistik på modstanderholdet. Nogle af de spændende højdepunkter, der siden 2018 har givet breddefodboldspillere indblik i egen karriere, på lige fod med stjernerne fra Superligaen og Champions League. 

Ny digital hjemmebane

Siden maj 2018 har fodboldspillere hver uge kunne læse om bl.a. modstandere, rundens topscorer og egne præstationer i spiller-universet, ’Driblr’.  

Spillernes data dribler nu videre ind i Fodbold app’en, der fremover skal være hjemmebane for visning af topscorere, assistmagere og barske midtbaneslidere.

”Driblr har for mange fodboldspillere været en god holdkammerat uden for banen, og en motivation til at spille mere fodbold. Det skal vi føre videre i Fodbold app’en,” fortæller kommunikationschef, Jakob Høyer.  

I Fodbold app’en vises resultater, stillinger og kampprogrammer, ligesom der er mulighed for at indberette kampfakta som målscorere, assists, ind- og udskiftninger.

’Fodboldpasset’, der blev lanceret sideløbende med ’Driblr’ i 2018, lever også videre i Fodbold app’en og Mit DBU ved login på DBU- og lokalunionernes hjemmesider.

Fodboldpasset skal ikke aktiveres igen, hvis det er aktiveret i ’Driblr’.

Fodboldpas Dbu.Dk Fodboldpasset lever videre i Fodbold app'en, og skal ikke aktiveres igen.