Som klub kan I hjælpe med at sprede kampagnen ud til jeres medlemmer og deres netværk. Herigennem kan I tjene penge til klubkassen. Det koster nemlig 150 kr. per person at deltage i Danmark Leve-kampagnen, men af de deltagere I får med går 33 % af deres deltagergebyr direkte til jeres klub. På den måde kan I være med til at sprede sundhed til jeres medlemmer og deres netværk, samtidigt med at I tjener penge til jeres klub.

Der er med stor sandsynlighed en masse projekter hos jer, der fortjener at se dagens lys efter en hård sommer, så måske pengene ville falde på et tørt sted?

 

Hvad går Danmark Leve-kampagnen ud på?

For 150 kr. får deltagerne fire uger med fællesskab, inspiration til sunde vaner og ikke mindst et digitalt sundhedstjek både før og efter kampagnen!

 

Først gennemfører man et digitalt sundhedstjek, som giver en indikation på éns aktuelle sundhedsstatus, og derefter indtaster man dagligt i kampagneapp’en, hvordan og hvor meget man motionerer, sover, spiser, osv. Man optjener point alt efter ens valg. Og træningen i fodboldklubben kan være med til at give plus på ”kontoen”.

 

Via den digitale kampagne vil eksperter fra Team Danmark, OL-atleter og andre idrætsprofiler guide danskerne til, hvordan de gennem små ændringer i dagligdagen kan skabe store resultater for deres fysiske og mentale sundhed.

 

Løbende vil der være gode råd, konkurrencer, opskrifter og særlige ugetemaer, som skal motivere deltagerne til at træffe sunde valg. Det handler ikke om at vinde eller tabe, men om at tage små skridt, som gør en stor forskel på den lange bane.

DKL Company Version 4

 

Hvorfor skal I som fodboldklub bekymre jer om kampagnen?

  1. I kan skubbe jeres medlemmers sundhed i den rigtige retning

Nedlukningen af Danmark har bl.a. betydet, at flere danskere ikke er kommet i gang med at motionere igen. Det er baggrunden for, at DIF, Team Danmark og Sport One Danmark nu lancerer en sundhedskampagne, som alle danskere kan blive en del af. Ved at hjælpe med at sprede budskabet om kampagnen, kan I øge jeres medlemmers sundhed.

  1. I kan tjene penge ved at få flest muligt med i kampagnen

Foreningsmedlemmerne kan nemlig sælge ’billetter’ til ’Danmark Leve!’ – og som det fremgår længere nede, er det ganske nemt og foregår digitalt.

Hver billet, som er lig med en deltagelse i kampagnen, koster 150 kroner, hvoraf 33 % går til klubkassen. 

 

Så nemt er det for jer som klub:

Alt, hvad du skal gøre for at komme i gang, er at klikke dig ind på www.danmarkleve.dk/forening og oprette et specifikt fundraisingprojekt under din forening. Herefter kan du downloade en flyer og materiale til sociale medier med dit projekts unikke kampagnekode. Din forening kan således vælge at oprette flere projekter, så der fx er konkurrence mellem holdene om, hvem der sælger flest billetter og dermed tjener flest penge til klubben. For hver solgt billet, hvor din forenings kampagnekoder benyttes, lander der 40 kroner (uden moms) på foreningskontoen.

 

Pengene for salget af billetter vil blive udbetalt til foreningens NemKonto ved kampagnens afslutning, og det er kun foreninger med et CVR-nummer, der kan deltage.

DKL Forening How To

 

Tilmeld dig også kampagnens foreningsforum på Facebook på https://www.facebook.com/groups/307367570435055/members og læs mere om kampagnen på www.danmarkleve.dk