Er klubskiftet i orden?

Et simpelt ja/nej spørgsmål, men ikke altid lige så simpelt at sikre i praksis.

Det har heldigvis aldrig været nemmere at sikre sig at klubskiftet er i orden, efter at dansk breddefodbold i august 2019 satte ord på de krav der stilles til ”det gode klubskifte”.

Spilleren i fokus

Er klubskiftet i orden er navnet på kampagnen som blev igangsat i 2019, og det er med spilleren i fokus at dansk breddefodbold gik sammen, for at sikre at spilleren ikke bliver tabt på gulvet, når et klubskifte kommer på tale.

Man skal ikke have befundet sig i breddefodbolden i mange år, for at have hørt historierne om store talenter, eller andre spillere, som gik tabt i et klubskifte, og som helt stoppede med fodbolden.

En fælles indsats

Bag kampagnen ”er klubskiftet i orden” står DBU Bornholm, DBU København, DBU Sjælland, DBU Lolland-Falster, DBU Fyn og DBU Jylland i fællesskab, og det er således en fælles indsats på vegne af hele den danske breddefodbold, for at sikre at alle medlemsklubber i sidste ende trækker i samme retning, hvad angår klubskifter.

Information til forældre, klubber og trænere

Kampagnen består af flere materialer, der alle skal sikre at den pågældende klub, træner, forælder og i sidste ende spiller, er informeret om, hvornår et klubskifte er i orden, og hvad der skal til for at sikre dette.

Materialet vil man kunne støde på i forskellige sammenhænge, ligesom det er muligt selv at hente det ned via nedenstående links.

Er klubskiftet i orden plakat

Er klubskiftet i orden folder

1-sides info til forældre

1-sides info til trænere

Såfremt at klubber skulle overtræde disse retningslinjer kan lokalunionen sanktionere pågældende klub.

Spørgsmål
Har man spørgsmål til klubskifte, og hvordan man skal forholde sig kan man kontakte sin lokalunion, der gerne bistår med råd og viden.


Har man spørgsmål til materialet kan Projektkoordinator, Søren Hørslev Nordtorp kontaktes på nedestående

DBUS Medarbejdere 140324 019
Projektleder Søren Hørslev Nordtorp
Turnerings-/stævneudvikling, Seniorudvalget 4634 0745