Som det har været varslet af flere omgange, kan danske børne- og ungdomstrænere nu hente inspiration i DBU Træningsprogrammer. Programmerne blev sendt ud fredag formiddag.

Jeg har ikke fået DBU Træningsprogrammer – hvad gør jeg?
Hvis du ikke har modtaget DBU Træningsprogrammer i din indbakke, er det fordi du ikke er oprettet som holdkontakt i KlubOffice. Du skal derfor hive fat i den ansvarlige for KlubOffice i din klub.

KlubOffice styres som regel af klubbens kasserer, kampfordeler, IT-ansvarlige eller andre med lignende betegnelser. I KlubOffice får man hurtigt et overblik over hvilke hold, der ikke har nogen kontaktpersoner. Du finder en guide til at oprette trænere som holdkontakter i KlubOffice her.

Hvis du som KlubOffice-ansvarlig har problemer med at få oprettet klubbens trænere som holdkontakter, kan du kontakte din lokalunion.  

Hvad er DBU Træningsprogrammer?
DBU Træningsprogrammer er en inspiration til de tusinder af danske børne- og ungdomstrænere og dermed et middel til at hjælpe dem i deres hverdag som frivillige. Træningsprogrammerne vil blive sendt ud til alle børne- og ungdomstrænere, som altså er oprettet som holdkontakt i KlubOffice, én gang i ugen.

Du kan læse mere om DBU Træningsprogrammerne på vores nyoprettede side, hvor du også kan få svar på de mest oplagte spørgsmål samt give feedback på det nye initiativ.