Fodbold kan samle mennesker. I stuer rundt om i landet, når der er landskamp. I omklædningsrummet efter en hård kamp mod lokalrivalerne, hvor kampens detaljer diskuteres nøje. Eller ved frokosten, hvor gårsdagens topkamp bliver vendt mellem rugbrødsmadderne. Men nogle fodboldklubber gør en forskel, når det kommer til alt det, der er udenfor de to gange 45 minutters spil på grønsværen. De klubber får et ekstra stort klap på skulderen ved deres nominering til prisen ’En Del af Noget Større’.

En Del af Noget Større-prisen bliver hvert år uddelt til et projekt, der aktivt bruger fodbold til at løfte samfundsmæssige udfordringer. 

De fire kandidater er valgt af DBU’s bestyrelse, efter at DBU’s Lokalunioner, Divisionsforeningen og DBU’s komiteer og udvalg har haft mulighed for at nominere forskellige projekter, hvor fodbold er en del af noget større. Projekterne viser tydeligt, hvordan fodbold kan samle alle – uanset aldre, køn eller etnicitet.

I dag åbner afstemningen, så du kan gå ind og give din stemme til det projekt, du synes fortjener at blive hyldet for deres indsats af ildsjæle og repræsentanter i dansk fodbold til DBU's Repræsentantskabsmøde d. 29 januar.

Kandidaterne til En Del af Noget Større-prisen er i år:

Fodbold, dannelse og integration (Nykøbing FC &Toreby Gænge Boldklub bidrager til projektet)
Common Goal (På initiativ af FC Nordsjælland)
Adam Holmegaard (Mentaltræner I HIK)
Tornby World United (Et projekt under Tornby IF)

I dag åbner afstemningen, så du kan gå ind og give din stemme til det projekt, du synes fortjener at blive hyldet for deres indsats af ildsjæle og repræsentanter i dansk fodbold til repræsentantskabsmødet d. 29 januar.

Læs mere om kandidaterne og afgiv din stemme her

Afstemningen lukker 20. februar, og du kan kun afgive 1 stemme pr. e-mail.

 

Tidligere års vindere af EnDelafNogetStørre-prisen :

ÅR MODTAGER
2018 Randers FC’s arbejde med UEFA’s #EqualGame-kampagne
2017 Projekt ’Fodbold Fitness ABC, After Breast Cancer’
2016 Boldklubben Enghaven
2015 Kamilla Kjeldsen
2014 Peter Krustrup