Tilmeldingen til eFodbold-turneringen løber til og med 23. februar med sæsonstart midt i marts.

Allerede nu har klubber landet over tilmeldt sig og samtidig søgt om en Carlsberg Sportsfond Gaming Arena.

Det er der flere gode grunde til.

eFodbold er kommet for at blive

- Vi tror på at eFodbolden er kommet for at blive, og vi vil gerne tilpasse og udvikle klubben i takt med det samfund vi er en del af, forklarer Ib Sørensen fra Flaunskjold Idrætsforening og retter sit fokus mod DBU's eFodbold-turnering:

- Vi vil gerne være med fra starten. Det er godt tænkt, at holdene skal mødes fysisk for at spille stævner. Det sociale element og fællesskabet er vigtigt for os.

Han forklarer desuden, at klubben indretter et eFodbold-rum med klubbens farver og logo, og at man forventer at lave introaftenener hvor nuværende medlemmer og andre interesserede kan høre mere om klubbens eFodbold-tilbud. Klubben råder over nogle garvede FIFA-spillere på 18-20 år, som de forventer bliver tovholdere på eFodbold i klubben.


eFodbolden bliver en del at det aktive klubliv

Også i Skødstrup SF er der store forventninger til eFodbold i klubben:

- Vi arbejder hårdt på at skabe et aktivt klubliv, som gør at medlemmerne har lyst til at færdes i klubben og på at skabe noget samhørighed på tværs af de forskellige årgange. Der passer DBU's eFodbold perfekt ind med opdelingen i aldersklasser der dækker over 3-4 årgange, fortæller næstformand Nicolai Holm Rasmussen og uddyber mere om tilvalget af eFodbold:

- eFodbold har været drøftet i vores bestyrelse det sidste års tid. Vi tror på, at vores eFodbold vil opnå stor opbakning i lokalsamfundet, og at der er et reelt ønske om og behov for et eFodbold-tilbud.

Klubben forventer at kunne tilmelde hele 10 hold til turneringen, og Nicolai selv er udpeget som tovholder for eFodbolden. Han forklarer desuden, at han forventer at selve Gaming Arenaen kan fungere som et blikfang. der kan trække nysgerrige til.


Skal eFodbold også være en del af jeres klub?

Så er det altså nu, I skal slå til. Tilmeld jer DBU' eFodbold-turnering og ansøg om en Gaming Arena til en meget fordelagtig pris senest 23. februar.

Tilmelding til turneringen foregår i KlubOffice, mens I kan ansøge om Gaming Arena via knappen nedenfor.