Traditionen tro er starten af året også lig med en hyldest af sidste års præstationer i dansk fodbold. I stedet for en enkelt aften tilegner vi denne gang en hel uge til at hylde de personer, foreninger og initiativer, der har gjort en forskel for fodbold-Danmark i året der gik.

Uge 9, afsluttende med DBU’s Repræsentantskabsmøde d. 29. februar, bliver omdrejningspunktet for uddelingen af årets fodboldpriser, hvor både personer fra bredden og eliten hyldes. I ugen op til repræsentantskabsmødet vil størstedelen af årets vindere blive kåret, mens vinderne af enkelte priser først vil blive afsløret på selve repræsentantskabsmødet d. 29. februar.

Dermed bliver årets store fejring af dansk fodbold samlet i én uge, hvor vi anerkender de fodboldpersonligheder og -fællesskaber, man ikke kan komme udenom. Mandag d. 24 februar vil de første vindere blive afsløret, og herefter vil der dagligt blive løftet sløret vindere i de andre kategorier. Hele prisuddelingen vil blive afsluttet med en markering ved DBU’s Repræsentantskabsmøde på Scandic København d. 29. februar, hvor de sidste vindere bliver kåret og hyldet på scenen.

”Uge 9 bliver en helt særlig uge, hvor vi gennem hele ugen hylder de personer, foreninger og initiativer, der gør en forskel for dansk fodbold. Det bliver unikt, og jeg glæder mig over, at vi kan slutte ugen af med at hylde bredden ved vores repræsentantskabsmøde, hvor de ekstraordinære indsatser i foreningslivet vil blive anerkendt foran mange af vores ildsjæle og repræsentanter i dansk fodbold,” udtaler Kenneth Reeh, konstitueret direktør for DBU.                

Og de nominerede er….

I dag og i morgen er mærkedage forud for uge 9. I dag bliver en lang række af de nominerede offentliggjort, mens der i morgen vil blive mulighed for at se og stemme på sin favorit til de priser, hvor det er fansene, der udpeger vinderen.

I dag er de nominerede til følgende priser blevet offentliggjort. Se listen over de nominerede til priserne ved at klikke på de enkelte kategorier:

Årets Dommer
Årets Fodboldklub
Årets Mandlige Talent
Årets Kvindelige Talent
Årets Træner
Årets 3F Superliga-spiller
Årets Gjensidige Kvindeliga-spiller

Onsdag offentliggøres de nominerede i de priser, hvor det er de danske fans, der udpeger vinderen. Her kan du stemme i følgende kategorier: Årets Mål, Årets Mandlige Fodboldspiller, og Årets Kvindelige Fodboldspiller, samt EnDelafNogetStørre-prisen 2019.

Få det fulde overblik over nominerede og kategorierne her