Vi følger løbende sundhedsmyndighedernes anbefalinger vedrørende Corona-smitte. Det betyder, at alle fodboldaktiviteter aflyses indtil regeringen, melder nyt ud. Samtidig vil vi opfordre vores fodboldklubber til at indstille alle aktiviteter i samme periode.

Opdateret pr. 24. marts 2020 kl. 13:00

Alle fodboldaktiviteter aflyses den kommende tid.
I forlængelse af de nyeste udmeldinger fra de danske myndigheder aflyses alle DBU Bornholms fodboldkampe, stævner, kurser, klubbesøg og andre arrangementer fra d.d. og til regeringen kommer med anden udmelding.

Desuden opfordres samtlige fodboldklubber til at indstille alle aktiviteter i samme periode – såvel indendørs som udendørs aktiviteter – såvel på fodboldbanen som i mødelokaler osv..

Disse anbefalinger kommer i kølvandet på de tiltag, som regeringen offentliggjorde på et pressemøde onsdag aften.

Både indendørs og udendørs
Helt overordnet følger vi og bakker op om sundhedsmyndighedernes anbefalinger og skal derfor generelt henvise hertil.

Det skal dog nævnes, at regeringens anbefalinger i denne omgang først og fremmest relaterer sig til indendørs aktiviteter. Vi har dog den holdning, at alle fodboldaktiviteter, både indendørs og udendørs, bør aflyses. For selv om de fleste fodboldaktiviteter foregår under åben himmel, så vil medlemmer, frivillige, dommere, forældre m.fl. stadig færdes og være tæt sammen i klublokaler, omklædningsrum m.v., og det vil ikke være hensigtsmæssigt i den nuværende situation.

Vores fælles ansvar
Vi er fuldt ud klar over, at disse tiltag vil påvirke fodbolden og mange fodboldklubber negativt, men vi har den klare opfattelse, at vores samfundsmæssige ansvar som organisationer og vores fælles interesse i at beskytte Bornholmere, samt vores skønne ø og hjælpe myndighederne vægter højest i denne helt ekstraordinære situation.

Kontakt til vores medarbejdere - OPDATERET 24-03-2020
I forlængelse af myndighedernes anbefalinger lukker vi også ned for bemandingen af vores administrationen til den 13. april 2020. 
Vores personale er sendt hjemsendt pr. dags dato, og på ubestemt tid.

Administrationen er således kun bemandet med administrationschefen. 
Hvad sker der nu?
Alle fodboldkampe, stævner, kurser, klubbesøg og andre arrangementer frem til og med tirsdag den 14. april 2020 aflyses uanset størrelse Dette arbejde går vi nu i gang med.

Fodboldkampene vil enten blive aflyst eller udsat til at blive gennemført på et senere tidspunkt.

Alle kurser og lignende aflyses. Eventuelt vil arrangementerne blive flyttet til et senere tidspunkt. De tilmeldte deltagere vil blive direkte kontaktet af os.

Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os.

Yderligere informationer
Du kan se DBU's status og anbefalinger her. Vi arbejder på højtryk for at kunne opdatere alle bedst muligt.

Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at du til enhver tid følger med på deres hjemmesider, så du får de helt aktuelle anvisninger. Nyttige kilder er:

Samlet side fra myndighederne med alt, hvad du skal vide om Corona: www.coronasmitte.dk

Den myndighedsfælles hotline er: 70200233

Sundhedsstyrelsen: www.sst.dk

Styrelsen for Patientsikkerhed: www.stps.dk

Statens Seruminstitut: www.ssi.dk

Udenrigsministeriet: www.um.dk (rejsevejledninger)