Fodboldverdenen er ved at åbne igen efter nedlukningen på grund af Covid19. Der åbnes under forudsætning af, at myndighedernes retningslinjer og 'Fodboldens Corona-regler' følges nøje.

Du kan finde alt om 'Fodboldens Corona-regler' her.

Opdateret pr. 14. maj 2020 kl. 12:45

Al ordinær turnering aflyses foråret 2020 - OPDATERET 12. maj
DBU Bornholms bestyrelse vedtog at annullere alle ordinære turneringer for ungdom og senior i sæsonen 2019/2020. Bestyrelsen anser det ikke for sandsynligt at kunne gennemføre turneringerne, så det vil kunne give sportslig værdi. Alle rækker er således annulleret og vil ikke blive færdigafviklet. Det er naturligvis med stor beklagelse, men bestyrelsen finder det vigtigt nu at give alle bornholmske klubber roen til at genskabe klublivet. Nu kan hver enkelt klub starte træningen op i det omfang, de kan overskue og finde naturligt i forhold til deres dagligdag.

Hvad sker der så nu - OPDATERET 12. maj

DBU Bornholms administration vil nu gå i gang med at udarbejde en træningsturnering for ungdom og senior, hvis det bliver muligt at spille almindeligt fodbold inden sommerferien. Der vil i løbet af ugen komme et særskilt skriv, der forklarer præmissen for deltagelse. Der vil dog blive tale om en dynamisk turnering, hvor hver enkelt klub og hold kan træde ind i turneringen, når de føler sig parate til det. Tilbuddet er omfattet U10 til og med herre- og kvindesenior fodbold. Forhåbentlig vil der kunne afvikles 3 -4 kampe inden sommerferien.

Sydbank Pokalen - OPDATERET 12. maj

Bestyrelsen vedtog følgende scenarier:

A: Hvis det bliver muligt at spille almindelig 11 VS 11 fodboldkampe i juni måned, vil turneringen blive gennemført med ny lodtrækning og en pokalfinale, der afvikles i august måned.

B: Hvis det ikke bliver muligt at afvikle fodboldkampe i juni måned, vil de to øverst rangerede hold på Bornholm afvikle en finale i august måned.

C: Hvis det ikke er muligt at afvikle en pokalfinale i august måned, vil øverst rangerede hold på Bornholm i indeværende turneringsår blive tildelt pladsen i den landsdækkende DBU-pokalturnering.

Årsagen til disse tiltag er, at DBU Bornholm er forpligtet til at indgive en klub som lokal pokalvinder til Divisionsforeningen inden udgangen af august måned.

Sydbank-ungdomspokalen er desværre aflyst i indeværende år.


Vores fælles ansvar
Vi er fuldt ud klar over, at disse tiltag vil påvirke fodbolden og mange fodboldklubber negativt, men vi har den klare opfattelse, at vores samfundsmæssige ansvar som organisationer og vores fælles interesse i at beskytte Bornholmere, samt vores skønne ø og hjælpe myndighederne vægter højest i denne helt ekstraordinære situation.

Kontakt til vores medarbejdere - OPDATERET 11-05-2020
Vores personale er stadigvæk  sendt hjemsendt pr. dags dato, og på ubestemt tid.

Administrationen er således kun bemandet med administrationschefen. 

Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os.

Yderligere informationer
Du kan se DBU's status og anbefalinger her. Vi arbejder på højtryk for at kunne opdatere alle bedst muligt.

Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at du til enhver tid følger med på deres hjemmesider, så du får de helt aktuelle anvisninger. Nyttige kilder er:

Samlet side fra myndighederne med alt, hvad du skal vide om Corona: www.coronasmitte.dk

Den myndighedsfælles hotline er: 70200233

Sundhedsstyrelsen: www.sst.dk

Styrelsen for Patientsikkerhed: www.stps.dk

Statens Seruminstitut: www.ssi.dk

Udenrigsministeriet: www.um.dk (rejsevejledninger)