I foreningslivet er børn og unge i alderen til og med 21 år er undtaget for det nye forsamlingsforbud på 10. De må fortsat samles op til 50 personer - forudsat at øvrige coronarestriktioner overholdes naturligvis.  Det gælder også for holdets/gruppens trænere og ledere, der altså også må være tilstede, selvom de er ældre end 21 år.

Det betyder, at de nye restriktioner ikke får indflydelse på DBU eFodbold i rækkerne U8-U12 og U13-U16. De spilles som planlagt.


U17+-række aflyses

Anderledes ser det ud for den ældste række.

- Et forsamlingsforbud på 10 personer giver ikke mulighed for at afvikle eFodbold-stævner. Derfor kan vi ikke afvikle stævner for U17+-rækken, og det betyder også, at der ikke afvikles regionale finaler og Grand Finals for den gruppe, da der jo af gode grunde ikke er nogen, der kan kvalificere sig til dem, forklarer DBU eFodbold-projektleder, Søren Erik Nielsen og fortsætter:

- Det er selvfølgelig rigtigt ærgerligt, og vi havde set frem til at afvikle finalerne for første gang. Men, folks sundhed er selvfølgelig vigtigst, og så må vi samtidig glæde os over, at vi trods alt kan afvikle DBU eFodbold for U8-U12 og U13-U16.

 

Træning kan fortsætte og træningskampe arrangeres

Selvom det ikke bliver til kampe for U17+-rækken er der dog intet til hindring for at fortsætte træningen i klubben.

Der er også mulighed for at arrangere træningskampe, så længe det samlede antal deltagere ikke overskrider 10 personer. 

Ønsker man træningskampe kan man give sin interesse til kende her:

 


eFodboldens-coronaretningslinjer er desuden opdateret. Særligt er indskrevr en passage i forhold til mundbind.