Mange klubber har et kvinde-seniorhold…

Men har I et hold, som passer til travle mødre, eller hvor dem, der aldrig har rørt en bold før, kan være med? Har I et hold, hvor man kan spille med, selvom man kun vil træne en enkelt gang om ugen, og ikke har lyst til at spille kampe hver uge?

Måske har I plads til et Fodbold Fitness-hold, hvor blandt andre mødrene på sidelinjen kan komme og træne og være en helt aktiv del af klubben?

Erfaringen er, at det binder både børn og forældre tættere til klubben, giver flere frivillige hænder og et bedre sammenhold i forældregruppen, hvilket også er til gavn for børnenes hold.

 

Vi hjælper jer godt i gang

I Bevæg dig for livet-projektet er konsulenterne eksperter i at hjælpe hold for nye målgrupper i gang – det kunne fx være mødrene på sidelinjen. De står klar til både at hjælpe med at finde tovholdere for holdet, rekruttere spillere og stå for de første par træninger. På den måde sikrer de, at holdet kommer godt fra start. Læs mere om muligheden her

 

I videoen her møder vi nogle begejstrede fodboldmødre, der selv er blevet aktive i deres børns fodboldklub. Måske kunne det også være jeres fodboldmødre?

Et godt trick til at få mødrene med på et hold, kunne være at få børnene i klubben til at tage denne lille ”invitation” med hjem. I kan downloade den klar til print her.

Vil Du Ikke Være Med I Min Klub Mor Postkort Billede