Coronapandemien har ramt dansk fodbold hårdt. Mange stævner, udlandsture og andre sjove aktiviteter, som giver evige minder til unge fodboldspillere over hele landet, er enten blevet aflyst eller udsat på ubestemt tid. Derfor skal I som klub måske tænke i andre baner for at skabe gode oplevelser med fodbolden og fællesskabet på holdene og i klubben til foråret.

DBU’s Ungdomsfond af 18. maj 1964 kan støtte med midler på to områder.
Man kan som klub søge om midler til aktiviteter for ungdomshold i aldersgruppen 13-19 år. Indtil videre har mange ansøgninger til fonden omhandlet rejser til stævner i udlandet, men fonden har også mulighed for at støtte andre typer forårsaktiviteter i landet, som eksempelvis kunne være en træningsweekend i klubben.
Man kan også søge midler hos Ungdomsfonden, hvis man som idrætsudøver eller idrætsleder uforskyldt er kommet i nød som følge af sygdom eller ulykke eller anden uforskyldt årsag. Det gælder også, hvis man er nær pårørende eller efterladt til disse personer. Det eneste krav er, at man i en årrække har været medlem af DIF eller et forbund under DIF.

Der er mange rundt om i foreningslivet, som af forskellige årsager er endt i en situation, hvor de har brug for økonomisk støtte for at komme videre. Her kan ungdomsfonden være med til at hjælpe.

Du kan læse meget mere om Ungdomsfonden samt finde ud af, hvordan du sender din ansøgning lige her.

Deadline er 15. oktober.

På grund af corona-situationen har DBU’s Bestyrelse afholdt ekstraordinær bestyrelsesmøde, hvor de har uddelt midler til klubberne IF Lyseng, Vordingborg IF og Vegger IF samt fire enkeltpersoner/institutioner, der alle uforskyldt er kommet i nød.