Forsamlingsforbuddet er nu både inde og ude på 500 personer. Større arrangementer med mere end 500 deltagere kan dog fortsat afvikles under særlige ordninger. Disse ordninger kan du læse mere om hos Kulturministeriet her.

Det indendørs arealkrav er ændret fra 4 til 2 kvadratmeter pr. person. Det betyder, at der nu er plads til flere personer i for eksempel omklædningsrum og klubhuse.

Før den 1. august har der været krav om, at personer over 18 år, der ønskede at benytte badefaciliteter, skulle have et gyldigt coronapas. Dette krav er ikke længere gældende. Dermed kan alle benytte bade- og omklædningsfaciliteter, hvis ejeren holder dem åbne, og hvis der sørges for nødvendig rengøring af faciliteterne.

Der er fortsat krav om coronapas ved indendørs servering i klubhuse, som er underlagt restaurationsbranchens retningslinjer. Disse kan findes hos Erhvervsstyrelsen her. Her kan du også læse, at klubhuse med servering/cafeteria nu kan holde åbent frem til kl. 02.00, hvor de ellers tidligere har skullet lukke kl. 24.00.

 

 

Du kan også læse Kulturministeriets opdaterede retningslinjer og Q&A gældende fra den 1. august 2021 her.

 

DBU Corona Regler A4 04.08.21 (1)