BornFiber ny hovedsponsor for Bornholmsk Seniorfodbold.

Mens der har været sommerferie i de Bornholmske fodboldrækker, har DBU Bornholm benyttet tid til at indgå aftale med BornFiber, således at BornFiber er ny hovedsponsor for øens seniorfodbold.

DBU Bornholm er utrolige glade for at kunne offentliggøre sponsoraftalen med BornFiber. Dette indebærer at de 2. øverste rækker for henholdsvis kvinder & mænd skifter navn til.

BornFiber Ligaen for kvinder & BornFiber Ligaen for Herrer.

BornFiber vil i samarbejde med DBU Bornholm gerne skabe muligheden for at øens klubber, forsætter det gode arbejde med at få flere seniorspiller til at være aktive i de lokale turneringer. Der har de sidste 2. år været en meget positiv tilgang af hold, både på kvinde og herrer siden samt motionister.

”Som det lokale tv & internetudbyder er det helt naturligt, at vi også støtter op om fodbolden på Bornholm og med denne aftale med DBU Bornholm sikrer vi et godt afsæt for lokalfodbolden på hele øen” udtaler salgschef Jacob Ovesen fra BornFiber.

Bornfiber er hele øens kommunikations selskab til gavn og glæde for hele øen. En virksomhed som levere løsninger til kommunikation i høj kvalitet, og ikke er bange for at gå nye veje. Kvalitet, engagement og lokalt sammenhold er nøgleord for vores virksomhed, og vi har derfor en stor interesse i at bakke op om de gode initiativer, skabt af ildsjæle og aktive fodboldspillere i de Bornholmske fodboldklubber samt DBU Bornholm.

DBU Bornholm er også meget glad og tilfreds med aftalen, og glæder sig på Bornholms fodbolds vegne over, at øens største kommunikations selskab fremfremover vil være en aktiv medspiller.

Frank Granlyst, seniorudvalgsformand DBU Bornholm udtaler,” vi er meget glade for BornFiber har valgt os som samarbejdspartner. Det ser vi som en stor anerkendelse, at sådan en stort firma vil være en del af vores sponsorteam. Med BornFibers opbakning og støtte kan vi fortsætte de tiltag som vi allerede har igangsat, for at udvikle vores turneringstilbud til øens seniorspillere, og forhåbentlig kan vi få endnu flere seniorer til at spille fodbold,”