Heldigvis er ventetiden snart ovre. På fredag klokken 15.00 du se turneringsprogrammet.

Som følge af covid-19 situationen, der som bekendt i 2020 gjorde livet surt for alt og alle – også uden for fodboldverdenen – og efterlod flere klubber med udsatte efterårskampe, vil der være ændringer i program og struktur.

Nedenfor fremgår hvorledes dette påvirker Københavnsserien.   

KS Herre 2021
Forårets planlagte turneringskampe udgår.

Ikke afviklede kampe fra efterår 2020 er alle fastlagt med afvikling senest i weekenden den 1.-2. maj.
Stillingen bliver herefter afgjort efter turneringsreglementets § 11.7 (holdene mødes en eller tre gange). 

Såfremt der måtte være kampe, der forsat ikke er afviklet senest i weekenden den 1.-2. maj vil turneringsudvalget herefter tage stilling til, hvordan man forholder sig til ikke afviklede kampe.
Herefter igangsættes et op- nedrykningsspil.
Oprykningsspillet består af nr. 1 til og med nr. 6 fra Københavnsserien.

Nedrykningsspillet består af nr. 7 til og med nr. 15 fra Københavnsserien.

Fælles for op- og nedrykningsspillet er, at de tilspillede resultater og målscore tages med fra efterårets kampe mod de modstandere, der kommer til at ligge i samme pulje.
Kampene bliver endvidere lagt, så man mødes modsat kampen fra efterårets turnering, hvilket kan afstedkomme uens antal kampe på hjemme- og/eller udebane. Stillingen i op- og nedrykningsspillet bliver afgjort efter turneringsreglementets § 11.6 (holdene mødes to eller fire gange).

Turneringsudvalget tager stilling senest 1. maj 2021, hvorvidt det anses for muligt at gennemføre op- og/eller nedrykningsspillet fra Københavnsserien. Såfremt udvalget vurderer, at ingen af delene er muligt, vil det være stillingen for efterårets 14 kampe, som vil være den endelige.
Nr. 1 i Københavnsserien rykker op i Danmarksserien, mens nr. 2 i Københavnsserien møder to sjællandske hold om en plads i Danmarksserien.

Under forudsætning af, at oprykningsspillet fra Københavnsseriens gennemføres, rykker nr. 1 i dette spil op i Danmarksserien, mens nr. 2 skal repræsentere DBU København i oprykningsspillet til Danmarksserien.
Holdet skal spille mod nr. 2 fra Sjællandsseriens to puljer - https://www.dbu.dk/turneringer-og-resultater/landsdaekkende-turneringer-herrer/danmarksserien/oprykningsspil-til-danmarksserien/

Første kamp i dette oprykningsspil er planlagt til den 16. juni 2021.

Uanset om nedrykningsspillet bliver gennemført eller ej, forbeholder turneringsudvalget retten til at reducere i antallet af nedrykkere.
Turneringsudvalget vil bestræbe sig på, at udmeldingen sker så tidligt som muligt, herunder også såfremt der ikke ændres på antallet af mulige nedrykkere fra Københavnsserien.