Et certifikat til hver arena 

Efterår betyder i mange klubber, at støvler med knopper og græsbaner, for en stund skiftes ud med gamerstole, joystick og en lidt tungere bold. 

eFodbold- og Futsal-sæsonerne står på sidelinjen, klar til at blive skiftet ind. I mange klubber som et supplement til vinterturneringerne. 

Spillere, der skal spille eFodbold eller Futsal, skal oprettes i den pågældende sportsgren i klubbens administrationssystem, KlubOffice. 

Det giver mulighed for, at spillere kan spille fodbold i én klub, og eFodbold eller Futsal i en anden, uden at der skal rykkes rundt på spillercertifikat eller ansøges om 'supplerende spilletilladelse'.

Det skal klubben gøre

  1. Klubber, der spiller med i Futsal- eller eFodbold turneringer, skal oprette sportsgrenen i KlubOffice. Se hvordan her.
  2. De medlemmer, der spiller eFodbold eller Futsal, skal flyttes ind som medlemmer i den pågældende sportsgren. Se her, hvordan medlemmer kan flyttes ind i futsal eller eFodbold med få klik.
  3. Hvis ikke medlemmerne har et spillercertifikat i en af de to sportsgrene i forvejen, bliver der automatisk tildelt et spillercertifikat i jeres klub. Hvis ikke, kan du søge om et spillercertifikat som vist her.
10365 Illustration Til IT Nyhed Efodbold Spillercertifikat Dansk Boldspil Union 03 Sådan kan det se ud for en spiller, der spiller fodbold, futsal og eFodbold. I Fodboldpasset kan spilleren se, hvor spillercertifikatet er.

I overblikket i KlubOffice kan klubben holde øje med, hvis der er spillere, som ikke har deres spillercertifikat i klubben for den enkelte sportsgren. Hvis du har adgang til KlubOffice, kan du komme direkte til overblikket ved at klikke på billedet herunder. 

Spillere Uden Spillercertifikat I KlubOffice får klubben et overblik over de medlemmer, der ikke har deres spillercertifikat i klubben.

Læs mere om mulighederne for eFodbold i jeres klub her