Administrationschef Morten Blem har haft sidste dag på kontoret sammen med Line, der er nyansat som administrations, udvikling og kommunikationsmedarbejder. 

Året har budt på mange oplevelser ude på de bornholmske fodboldbaner, både ude som inde, og kontoret vil især gerne takke alle de frivillige, der hjælper til ude i klubberne. 

Morten selv siger:

"1000 tak for et begivenhedsrigt år. 2022 har på mange områder været et skelsættende år for DBU Bornholm. Nye tiltag er kommet til andre, nogle eksisterende tilbud er blevet tilpasset den virkelighed vi alle sammen er en del af. Det har været året, hvor vi har sammen med jer har vist, hvor vi gerne vil hen som selvstændig lokal union de kommende år. Det har været alt arbejdet værd, og vi glæder os til at forsætte arbejdet, og er klar fra 3. januar med et nyt fodbold år 😊"

Jens Ole Hansen havde sidste arbejdsdag d.31/12, og takker af som 72-årig. Jens Ole har været seniorrådgiver og har været til stor glæde for kontoret og bornholmsk fodbold. Vi kommer til at savne ham meget, og ønsker ham al held og lykke fremover.