Det var lige ved og næsten i sommer, da Danmark spillede EM-semifinale på det legendariske Wembley mod England. Tre uger, der havde budt på chok, eufori og sammenhold, var ovre.

Nu har du muligheden for at komme med ned i maskinrummet og høre chefen for det hele, når herrelandstræner Kasper Hjulmand sætter ord på en slutrunde, der for altid vil have sat sine spor i mange danskeres erindring.

Webinarerne bliver afholdt den 17. og 18. januar – begge kl. 20.00-21.00, og de er helt gratis. Du kan tilmelde dig webinaret, som passer dig bedst, længere nede på siden. Tilmeldingsfristen er den 15. januar.

Webinaret erstatter de aflyste seminarer, der var planlagt at blive afholdt her i starten af året.

Mod nye mål
Allerede i år kan vi se frem til endnu en slutrunde, når Danmarks herrelandshold drager til VM i Qatar.  

På webinaret vil både EM og det kommende VM blive temaer for Kasper Hjulmand, mens han også vil komme ind på trænerfaglige overvejelser i forbindelse med både slutrunder og landsholdssamlinger. Og mon ikke, han også vil give råd til god mandskabspleje?  


Praktisk info
Webinaret foregår over Teams. Når du har tilmeldt dig et af webinarene, vil du modtage en kvittering.
Du vil senere få tilsendt et link, du skal tilgå webinaret med. Vi beder dig om at logge på fem-ti minutter før tid, så du er helt klar, når webinaret begynder.

Hvis du har en B- eller C-licens, vil du modtage 1 refreshmentpoint til din trænerlicens.

Der vil i slutningen af webinaret være mulighed for at stille skriftlige spørgsmål i chatten. Det er dog ikke sikkert, at alle når at få deres spørgsmål besvaret.