Interesserer du dig for de små detaljer, som i sidste ende gør den store forskel? Eller er du mere optaget af, hvor dansk fodbold bevæger sig hen? Uanset svaret så er Fodboldens Kongres helt sikkert noget for dig.

Danmarks store fodboldfællesskab fra nord til syd og øst til vest inviteres nu til en unik dag, hvor der kun er fodbold på tapetet. Fodboldens Kongres 2022 vil både bestå af aktuelle og interessante oplæg fra oplægsholdere, men også give dig muligheden for selv at præge fokus på dagen, idet du kan tilmelde dig de fagspor, som interesserer dig.

Dagens tre fagspor, som deltagere kan tilmelde sig, tager udgangspunkt i overskrifterne:

  • Det gode børneliv
  • Dansk fodbold vinder på banen
  • Fremtidens bæredygtige faciliteter

Så er du dommer, frivillig i den lokale klub eller lokalunion, spiller, træner, ambassadør, ansat eller har andre hverv i fodbolden på amatør- såvel som professionelt plan, så er det nu, at du kan tilmelde dig til Fodboldens Kongres 2022. Det gør du ved at skrive til fodboldenskongres@dbu.dk, hvor du også kan henvende dig, hvis du har spørgsmål om kongressen.

Programmet for Fodboldens Kongres 2022:

Program For FK22

 

Læs mere om kongressen samt muligheden for tilmelding hér.
Bemærk, at sidste dag for tilmelding til Fodboldens Kongres 2022 er torsdag den 3. februar.

Vi følger naturligvis corona-situationen og sundhedsmyndighedernes anbefalinger tæt og vil følge op med yderligere information, såfremt det kommer til at påvirke afviklingen af Fodboldens Kongres.