For 3 år siden tog administrationschef for DBU Bornholm, Morten Blem en beslutning om at optimere U6 og U8 børnestævnerne. Og det må siges at være lykkes. I dag tager det max 1 time at gøre klar til stævnerne med banerne, og så er der styr på alle kampene. Det kører strømlinet, og der er en plan over selve stævnet. Forældrene kan nemt selv se hvor og hvornår børnenes kampe spilles via app'en, hvor man for 3 år siden mødte op og slet ikke havde nogen plan for kampene, men tog det på selve dagen. 

I dag er der sat start- og sluttidspunkt på for stævnet, så forældrene langt bedre kan planlægge lørdagen, og endda lokke bedsteforældre, søskende og andet familie med til et par hyggelige timer i fodboldens navn. Stævnerne bliver afholdt samme sted, som fx i Tejn her i sommer/efteråret, og det kan for nogle børn være rigtig rart med genkendelighed. 

DBU Bornholm er super stolte af forbedringerne, og til sidste udendørs stævne var der hele 34 hold tilmeldte for U6 og U8, piger og drenge. Vi havde spørgeskema med til forældrene, for at få en føling med selve stævnet, og her kommer lidt tal:

  • 70% synes det er godt med søndag formiddag
  • 76% synes det har været en fremragende stævneafvikling
  • 90% synes der har været tilpas antal kampe til stævnerne

En af de gode kommentarer var, at stævnerne har stor social værdi, også for bedsteforældrene. 

Stor tak til Morten Blem og alle involverede, der har hjulpet med at gøre børnestævnerne til sådan en stor succes!