Flytbar Fællestræning

Flytbar Fællestræning er et tilbud til alle piger, som vil have et ekstra træningstilbud. Træningen organiseres mellem pigehold fra flere klubber. En større volumen af spillere sikrer, at pigerne i højere grad kan matches på niveau.

Get Movin' B73 Slagelse Og Skælskør Boldklub 270323 017
Fællestræning

Flytbar Fællestræning bygges op om et samarbejde mellem pigehold fra forskellige klubber i samme geografiske område. Tilbuddet er til alle piger, der er motiveret for et ekstra træningstilbud og er organiseret, så pigerne matches på niveau og derfor udfordres på deres fodboldtekniske færdigheder.

Flytbar Fællestræning afvikles af en instruktør, der er ansvarlig for at skabe et fagligt tilpasset træningsmiljø med rum for mesterlæring, differentiering, matchning, arbejde med gruppedynamikker, feedback og involvering af klubtrænerne til fællestræningen. Hver træning afsluttes med en ”tredje halvleg” med fokus på socialt samvær.

Der er to formål med Flytbar Fællestræning:

  1. Spillerudvikling af piger
    Spillermålgruppen er som udgangspunkt piger mellem 10 og 16 år. Den præcise målgruppe afhænger af det lokale behov.
  2. Et løft i kompetencer og netværk for klubtrænere
    Pigeholdenes trænere får faglig inspiration til træning og et lokalt trænernetværk 

Følg med her på siden, der opdateres med information om etablering af samarbejder og ansøgning om midler til Flytbar Fællestræning fra Get Movin’ klubpuljen.