IT Klubpakken

Vi har fået 50.000 kr. mere i klubkassen sammenlignet med sidste år efter vi er begyndt at bruge IT Klubpakken BI Fodbold

hvordan kommer vi i gang? 

Vi har skræddersyet et program til jer, så hele klubben kan komme godt i gang med IT Klubpakken. En DBU-instruktør kommer ud til jer, og hjælper med at sætte hele klubben op til at bruge de systemer, der er relevante for den enkelte træner, kasserer eller webmaster. 
I kan med andre ord få hele klubben samlet i ét system på kun få aftener. 

Læs mere om IT-kurserne her. 

 

IT Klubpakken hjælper hver dag flere hundrede tusinde mennesker i fodbolddanmark med alt fra kontingentbetaling til livescore og klubhjemmesider.

KlubOffice, KampKlar, Klub-CMS og Fodbold app’en er de digitale redskaber, du har brug for - uanset om du er spiller, træner, leder, fan – eller noget helt femte. Systemerne spiller sammen - derfor skal du kun opdatere ét sted. Hele pakken er - med undtagelse af Klub-CMS - dækket af din klubs årlige IT licens.  

IT Klubpakken er din og hele klubbens digitale hverdag. 

NYHED! Klubaktiviteter med online betaling 

Nu kan dine medlemmer tilmelde sig og betale for klubbens aktiviteter, direkte fra Fodbold app'en - og klubben kan administrere deltagere, betalinger og bogføring fra KlubOffice. 

Se hvordan du og din klub kan få gavn af 'Klubaktiviteter' her.