Sammenhængen mellem IT-tilbudene

Fodbold spilles og nydes ude på banen, i skolegården, på stadion, på gaden og mange andre steder. Ikke bag en computerskærm eller på en mobiltelefon! Men hvorfor investerer DBU og lokalunionerne så så mange ressourcer hvert år på IT værktøjer?

Det gør vi naturligvis, fordi moderne teknologi kan assistere vores mange vigtige frivillige med at udføre deres opgaver – vel at mærke så smidigt og hurtigt som muligt.

Vi har et slogan i DBU IT, som kort og godt lyder ”Vi skaber sammenhænge”. Men hvad betyder det egentlig i praksis? Her følger et eksempel på et lille ”økosystem”, som er skabt ud fra denne devise.

IT-cyklus.png

Sagt på en anden måde. Når I anvender vores værktøjer, så er der tænkt over de synergier og sammenhænge vi – via vores omfattende datanetværk – kan tilbyde Jer. Og alting samles på ét DBU login, uanset hvor mange kasketter brugeren bærer i fodboldfamilien.

Klik dig videre rundt på vores sider for at se hvad vi kan tilbyde af værktøjer, som kan hjælpe dig i dit frivillige arbejde. Og hvis ikke du finder svar på dine spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte DBU IT eller din lokalunion.