Du får konkrete træningsøvelser målrettet forskellige aldersgrupper og niveauer samt teoretisk viden – alt sammen i én pakke.

Og så er der mulighed for at netværke med alle de andre trænere til Store Trænertræf, der igen finder sted i Vejen Idrætscenter lørdag den 13. november, kl. 9.30-17.

Inspiration til både træningsbane og holdstruktur
Du er garanteret masser af værktøjer at arbejde videre med, når du kommer hjem fra Store Trænertræf. På træningsbanen vil der være øvelser, tips og tricks lige til at bruge i din træning. Og i teorilokalet får du fakta, viden og inspiration til at tage med hjem til overvejelse i din egen klub.

Vi har lagt os i selen for at finde de bedste instruktører, så du skal bare tilmelde dig og møde op, så sørger vi for resten. Det vil være en god idé at tage varmt tøj med, for vi skal selvfølgelig også uden for i løbet af dagen.

Dagens program ser således ud:
9.30 Velkomst
9.35 Vælg mellem disse oplæg:
A) Tom Nygaard, Aalborg KFUM
- Fodboldafdeling vendt på hovedet: Spillerne vælger selv hold
Se mere her

B) Marc Søballe, IF Lyseng
- Hvordan styrer man en (stor) afdeling i klubben?
Se mere her
10.45 Pause
11.00 Niels Rossing, Aalborg Universitet
- Hvordan skaber man det rette miljø for at udvikle og fastholde spillere?
Se mere her
12.30 Middag
13.30 Jacob Friis, U19 Kvindelandsholdet
- Taktisk fokus, træningsplanlægning og kvalitet
Se mere her
15.00 Kaffepause
15.30 Leandro Fioretti, Brasilien
- Anderledes og sjov målmandstræning
17.00 Afslutning

 

Storetraenertraef Tomnygaardchristensen DBUJ
Børneansv. samt salgs- og eventchef, Aalborg KFUM Tom Nygaard Christensen
I Aalborg KFUM kan spillerne selv vælge, hvilket niveau de vil være en del af. Alle skal minimum spille halvdelen af kampene, og klubben har ansat en såkaldt trivselsmanager.
Storetraenertraef Niels Rossing
Adjunkt i spiller- og talentudvikling, Aarhus Universitet Niels Rossing
Er gode årgange tilfældighedernes spil? Eller kan man arbejde mere bevidst med at skabe det rette miljø? Det har den danske idrætsforsker nogle bud på.
Storetraenertraef Leandrofioretti DBUK
Målmandstræner og DBU Futsal-instruktør Leandro Fioretti
Den brasilianske målmandstræner har erfaring fra både hjemlandet og USA med anderledes og sjovere målmandstræning for børn og unge. Få tips og tricks på træningsbanen.
Storetraenertraef Marcsøballe BG1
Børneudviklingstræner, IF Lyseng Marc Søballe
Det kræver styring og ambitioner at give alle spillere et godt, sjovt og udviklende tilbud. Hør, hvordan Marc tackler den udfordring i en (stor) børneafdeling.
Storetraenertraef Aab Jacob Friis
U19 Kvindelandstræner Jacob Friis
Den tidligere superligatræner i AaB giver sine bud på taktisk fokus i small sided games, formål og fokus i træningsplanlægningen samt kvaliteten i de enkelte spil.


 


Alt det med småt står lige her

Det koster kr. 795,- at deltage i Store Trænertræf og det inkluderer forplejning hele dagen. Der er mange steder mulighed for via klubben at søge kursusrefusion hos kommunen, så prisen reelt kan blive lavere endnu.

Har du B- eller C-licens, så optjener du ved deltagelse i Store Trænertræf 6 vigtige refreshmentpoints. Reglerne for opretholdelse af din licens er således:

  • C-licens: Du skal opnå minimum 15 point over tre år for at opretholde din C-licens.
  • B-licens: Du skal opnå minimum 20 point over tre år for at opretholde din B- licens.

Hvis du både har en C-licens og en B-licens, skal du kun opfylde kravene til opretholdelse af B-licens. Når du er refreshet på B-licensen, er du også automatisk refreshet på C-licensen.